Ст. лесничей С. Карадачки поема ръководството на „ДГС Симитли”

19 Април 2022 | 20:21
6 коментара
Общество
Ст. лесничей С. Карадачки поема ръководството на  ДГС Симитли”

Старши лесничеят в „ДГС Симитли” Сашо Карадачки поема управлението на стопанството. Заповедта му е била връчена вчера, подписана от директора на ЮЗДП инж. Дамян Дамянов. Карадачки работи от дълго време в системата на горите, но до момента не е заемал ръководни длъжности.

Досегашният директор Благой Кишев засега остава извън горския бранш въпреки впечатляващата му биография, включваща 2 магистратури – по финанси и по международни икономически отношения, сериозен натрупан стаж в управленията на „ДГС Добринище” и Симитли и дори работа като финансов мениджър в голяма строителна компания в София. Кишев е един от първите членове на ГЕРБ в Банско – членската му карта е от 2009 г. и в момента е съветник от тази партия.

С нов директор е и „ДГС Струмяни”. Въпреки че на страницата на стопанството все още стои името на досегашния шеф Янко Илчев, от няколко дни там директор отново е Росен Янев, за чието назначаване дълго време настояваше БСП, въпреки че преди това 2 пъти бе уволняван от същия пост./струма/

Добавени коментари

zdravko hilev do Qvor публикува:
20 Април 2022 | 21:08
Verno mi be6e malko,i dano e po skoro,a ti si pisi i pitai nekoa
Qvor do zdravko hilev публикува:
20 Април 2022 | 17:27
Malko ti beshe krivovlak, skoro pak
zdravko hilev do Qvor публикува:
20 Април 2022 | 09:43
krada i vlizam vzlom,ti pitai.
zdravko hilev do Qvor публикува:
20 Април 2022 | 09:40
krada i vlizam vzlom,ti si pitai.
Крадеца Кишев публикува:
20 Април 2022 | 01:20
Кишев, не се ядосвай. Сега си насъбрал парички от далаверите, които правеше в горските стопанства Добринище и Симитли, а и все още си общински съветник. Нали си голям стратег ще изкараш нещо странично и от там. След две години ще трябва да направиш нова схема, защото пак ще трябва да"натискаш" и заплашваш хората от Банско , Добринище и не само, да гласуват за теб , но този път на дали ще ти се получат нещата.
Qvor публикува:
19 Април 2022 | 22:51
Damqnov, do koga ste darjish na rabota zdravko hilev v Eleshnica kato sreshtu nego se vodqt dela za krajbi i vlizane v zlom v gorskoto

Добавете Вашия коментар

TOP