Ст. ком. Румен Ганев, директор на дирекция „Вътрешна сигурност“: Докато течеше разследването не изтече информация по случая с полицай Кьосева

26 Март 2019 | 15:34
0 коментара
Криминално

В нито един етап от разследването не изтече информация по случая с разследващия полицай Кьосева.

Това каза на брифинг в Благоевград старши комисар Румен Ганев, директор на дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР във връзка с проведената в понеделник специализирана акция в ОД на МВР – Благоевград при която бе задържан разследващия полицай Розалина Кьосева.

По думите му първичната информация, която са получили е била обработена по съответния ред, като е имало няколко оперативни хипотези, които са били проверени от неговите служители.

„Искам да подчертая, че в определен момент получихме и пълна подкрепа, което е абсолютно ясно закономерно от Областна дирекция на МВР – Благоевград и това, че днес говорим пред Вас показва, че добрата стиковка между разследващи и органи и МВР я има. Така успяхме в този случаи да запазим тайната и не изтече информация на всеки един етап от разследването“, каза още старши комисар Ганев.

Той добави, че във всеки един район хората се познават и да запазиш подобен тип разследване в тайна е предизвикателство пред професионализма на служителите.

„Считаме, че на този  етап, заедно с колегите от областната дирекция успяхме да си свършим нашата работа. Предстоят допълнителни проверки, които ще извършим. Винаги подчертаване, че в нашата политика сме безкомпромисни и ще вземем мерки срещу всеки един служител, който по каквато ѝ да е причина нарушава своите длъжностни правоотношения“, подчерта старши комисар Ганев.

Добавете Вашия коментар

TOP