Срещу 42 250 лв. строителен предприемач нае за 10 г. училищно барче в Сандански

09 Януари 2021 | 09:20
2 коментара
Бизнес

Рекорд по време на търгове за наем на помещение общинска собственост бе регистриран в Сандански. Фирма „Аутос СТАРТ” с управител Емил Филчев  отвя 8 конкуренти за наем на помещение за продажба на закуски, кафе и безалкохолни в сградата на Второ основно училище “Христо Смирненски” в Сандански с близо 8 пъти по-висока наемна цена от обявената от община Сандански. Е. Филчев е предложил цена в размер на 42 240 лева без ДДС за помещение с площ от 9.5 кв. метра. Първоначално обявената цена с решение на Общинския съвет в Сандански е в размер на 5500 лева без ДДС.

На второ място остана фирма “Енакса” със собственик Симо Николов със сумата от 32 478 лева без ДДС. Това е първата успешна сделка в община Сандански със старта на новата година. Срокът за наем на помещението е 10 години, или месечната наемна цена е в размер на 352 лева без ДДС.

Новият наемател на помещението Е. Филчев от години се занимава със строителство на жилищни сгради в община Сандански. Ако в законоустановения срок останалите участници не обжалват търга, кметът Ат. Стоянов ще сключи договора за наем с Е. Филчев и той ще влезе във владение на училищното барче. Досегашният наемател Ал. Александров също участва в търга, но не спечели.Лидия Манева/в.Струма

Добавени коментари

Re6o публикува:
10 Януари 2021 | 02:54
Kolko. zgradi .e napril. toa be. ne6o se barkate.aman ot bastuni.
Спартак публикува:
10 Януари 2021 | 02:43
Дядо пак е ударил рамо !!!

Добавете Вашия коментар

TOP