Среща с представители на бизнеса в Благоевград

24 Февруари 2023 | 11:00
0 коментара
Бизнес
Среща с представители на бизнеса в Благоевград

Представители на малки и средни фирми в Благоевград взеха участие в среща, на която бяха обсъдени възможности за подобряване бизнес средата у нас.

Те бяха приветствани от секретаря на Община Благоевград Дейвид Арабаджиев, който декларира абсолютната воля на ръководния екип на администрацията за взаимодействие с бизнеса.

Срещата с бизнеса бе организирана от Съюз за стопанска инициатива, а председателят на УС на ССИ Васка Бакларова, увери участниците, че организацията ще продължи и занапред да бъде активна страна по всички важни за родните предприемачи теми.

По време на форума бяха представени възможностите за защита на интересите на членовете на организацията в рамките на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Друга важна за местния бизнес тема, която беше обсъдена е възможността на Съюза да оказва експертна помощ при работа с финансови инструменти – както национални, така и европейски.

Сериозен акцент по време на срещите беше поставен върху дигиталната трансформация и киберсигурността.

Съюзът за стопанска инициатива представи и новата си инициатива: с цел да стимулира членовете си да работят помежду си, организацията апелира те да си предоставят преференциални условия, за да създадат една силна бизнес общност.

Добавете Вашия коментар

TOP