Среща- разговор с жителите на село Добърско

16 Февруари 2023 | 16:28
10 коментара
Общество
Среща- разговор с жителите на село Добърско

Инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, зам.-кметът г-н Иван Гюров и г-н Илиян Джунев, кмет на село Добърско, проведоха среща- разговор с жителите на Добърско, във връзка с подобряване благоустройството на селото.
“Хората са най- голямото богатство за една община! За съжаление село Добърско, заедно със село Елешница, през годините бяха забравени от Община Разлог. Не можем да компенсираме изгубеното време, през което бе редно да се помисли за подобряване благоустройството на селото. Сегашният екипът на Община Разлог ще направи всички възможно поетапно да поправи тази грешка. С общи усилия успяхме да отделим водоснабдяването на селата Горно Драглище и Долно Драглище от Добърско, така че да да има достатъчно количество вода за всеки потребител от трите населени места.”, направи обръщение към присъстващите инж. Гърменов.
“Предстои да започнем поетапно изграждане на канализация, подмяна на водопроводна мрежа и асфалтиране на улиците. За да подобрим качеството на водата и да преустановим процеса на образуване на “тапи”, ще изградим свързваща водопроводна мрежа, с цел непрекъснато циркулиране на водата. След започване работата на новия водопровод, ще преустановим и честото получаване на аварии на улица “Четиринадесета”. Насочваме усилията си да подобрим входа на селото, като поетапно ще започнем изграждането на нова подземна и надземна инфраструктура. ”, допълни г-н Гюров.
През настоящата година Община Разлог предвижда изграждането на детска площадка в селото, ремонт на улиците “Трета” и “Седма”- изграждане/ подмяна на канализация, ремонт на водопровода, асфалтиране, ремонт на тротоарните пространства и засаждане на дръвчета.
Относно главния път до Добърско, местната власт поясни, че отсечки от същия ще бъдат ремонтирани поетапно. В момента Община Разлог работи по документално възстановяване на пътя от село Горно Драглище до входа на село Добърско, след което ще бъдат разгледани варианти за финансиране за цялостна реконструкция на трасето. Към настоящия момент Община Разлог няма право да кандидатства по проекти за реализиране на дейността, поради факта, че части от пътя  са възстановени, като земеделска земя на частни собственици.  
 Днес, 16 февруари от 18:00 ще се проведе среща- разговор, с жителите на село Годлево.

Среща- разговор с жителите на село Добърско

Добавени коментари

Резил публикува:
17 Февруари 2023 | 10:46
Обикалят тримата бизнесмени не да чуят проблемите на хората, а да защитят собствения интерес.
НиДобърцко публикува:
17 Февруари 2023 | 07:40
Тия от Драглище окрадоха 10 000 000 и кусур и кофа асфалт не сложиха та тука в наше село ВиК лъжни с косме
НиДобърцко публикува:
17 Февруари 2023 | 07:33
Ебати постижението За 30 години 300 метра една ПВЦ тръба положиха аферим Разбойници
Toi публикува:
17 Февруари 2023 | 01:10
Verno idaa ama v bachevo ste se ebalnici
Разложенин публикува:
16 Февруари 2023 | 21:26
Ееее немаа срам и умора тия говеда.Не гледате ле че не можете да съберете 20 човека да ви слушат лажите. Като ве запука Гешев че дойдаа повече да ви гледаа саире.....НЕЩАСНИЦИ
ot Bachevo публикува:
16 Февруари 2023 | 20:33
idaaa izbore
Гошо публикува:
16 Февруари 2023 | 18:57
Не ве ле е срам да думате пред толкова много хора?…..? Че направите ле метро до Добърско да гласуваме за вас.???…..?..?
Гана публикува:
16 Февруари 2023 | 18:50
На тези деца отпред какво точно им разяснихте?Няма такова падение!Стаята е пълна с хора вижда се !Направете и една предизборна обиколка през училищата!
gggggg публикува:
16 Февруари 2023 | 18:34
абе ай стига с тая предизборна кампания .аман от тия нагледци
Бесен публикува:
16 Февруари 2023 | 16:53
Пълно е, голем интерес, или голем праз

Добавете Вашия коментар

TOP