СРЕДНОЩНИ РОКАДИ В ПИРИН БЛАГОЕВГРАД: Уволниха старши треньора на орлетата Иво Тренчев

04 Февруари 2024 | 09:38
14 коментара
Спорт
Благоевград
СРЕДНОЩНИ РОКАДИ В ПИРИН БЛАГОЕВГРАД: Уволниха старши треньора на орлетата Иво Тренчев

Старши треньорът на ФК Пирин Благоевград - Иво Тренчев е уволнен тази нощ, разбра репортер на Pirinsko.com.
Под сурдинка в областния център се коментира, че новите собственици на Пирин ще назначат нов треньор от Украйна.

За бившия футболист и юношата на "орлетата" Иво Тренчев това бе втори престой като наставник на Пирин, след като той вече води тима в периода 2013-2015 г. Той пое кормилото на отбора на 31.08.2023 година и зае поста на Радослав Митревски, който бе освободен след лошия старт на благоевградчани в първенството и спечелената само 1 точка в първите шест мача. Под неговото ръководство отборът се стабилизира и изнесе много силни мачове, както и победи в последните две контроли срещу Марек и Локомотив Сф.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
 

Добавени коментари

Пирин публикува:
04 Февруари 2024 | 16:03
Само да вметна истинския Пирин го няма те дадоха лиценза на Банско
запалянко публикува:
04 Февруари 2024 | 13:05
И кои фенове да се организират? Те нали тия "организираните фенове" подкрепят новото ръководство. Решението е останалите "неорганизирани" фенове да не посещаваме стадиона. Нека си играят на празни трибуни пред 50 човека с който си искат. Деееба и сганта гнусна!
Делиов публикува:
04 Февруари 2024 | 12:52
Байкушев добре ли е. Какви са тези излагации собственикът на Пирин е общината. Акциите са на общината което означава че Байкушев е уволнил Иво Тренчев който завърши миналия сезон със 16 точки. И сега само седмица преди новия сезон махаме тренера. Защо? Ко налага? Не ръководи отбора или? Защо да не би Ради Митревски който е брат на женаму на Байкушев е по добър? Пълна излагация на общината Методи Байкушев и Петър Занев избран от общината.
край публикува:
04 Февруари 2024 | 12:52
АХ, КВИ СТЕ БОКЛУЦИ МАМИЧКАТА ВИ МРЪСНА!!!
гошка гошка надеждата умира последна публикува:
04 Февруари 2024 | 12:14
Татковите деца винаги ще играят
Фен публикува:
04 Февруари 2024 | 11:00
Браво!!! Стига некадърници!!! Тренчев където и да е бил все му бият шута защото е некомпетентен и лош!!! Какво е постигнал и с кой отбор??? Нищо!!! Слаб треньор и Бачев като него!!! Има и конфликт на интереси?! Налагаше посредствени футболисти но те го предадоха и избягаха защо ли???
Иво публикува:
04 Февруари 2024 | 10:51
Ето ви резултата от Байкушевци,заневци,елезовци! Тренчев е страхотен треньор и човек,всеки който го познава ше го потвърди! Много ми е интересно сега тънкото педалско гласче на Занев с каква тъпотия ше оправдае това действие! И кой послушко ше сложат. Говори се че някакъв украйнец ше сложат,ако направят тази селяния това е предалство не само към пирин,а и към българщината! Тренчев доказа,че може да се справя не по-зле от останалите треньори,голяма част от които бяха само за заплата! Дали ще защитава футболистите като собствени деца както правеше Тренчев??? Няма шанс! Но това е идеята на сегашните измекяри в управлението! Найстина ли ше търпим селянина от копривлен Занев и най-долния човек работил за Пирин Благоевград/Pirin Blagoevgrad Елезов-продажника да се гаврят с треньора?!?! Тренчев е ИНСТИТУЦИЯ,за разлика от тези дребни души! Очаквам феновете да се организираме в подкрепа на Тренчев! Да ги изметем от стадиона и да оставим тренчев да работи,защото го заслужава повече от всеки! Аз като фен,нямам забележка към работата и отдадеността му! Очаквам и други мнения и сигнал за организация и при нужда и протест!!!
САМО НОМЕР ДЕСЕТ И ШАЙКАТА НЕМА СМЕНА публикува:
04 Февруари 2024 | 10:44
ВСИЧКИ ИГРАЯТ ТОТО И ИВО НЕ ИГРАЕ А ТРЕБЕ ДА ИГРАЕ ИНАЧЕ ПАРА НЕМА ИВО ТРЕНЧЕВ Е ПОПАДЕНИЕ ЗА ПИРИН АМА ПУСТИ ПАРИ ПУСТО ТОТО А ТОЙ НЕ СЛУША И СЪДБАТА Е ДА СЕ РАЗДЕЛИ С ПИРИНКАТА
герб публикува:
04 Февруари 2024 | 10:26
енали искахте са и байкушев и елезов и паскалев и всички които ще допринесат до това че децата на благоевград и областта няма да играят ще играят украинци чернилко негрота и всякакви други но не и нашите деца; тези там неги интересува нищо бе хора освен да игрят тото лото марадона по пулсата софия белград и украйна е честито байкушево ръководство
Иван публикува:
04 Февруари 2024 | 10:18
Занев колко си мазен и долен немаш равен но и ти ще си оплют от феновете и сигурно единствения изгонен с камъни!
Васил Манолев публикува:
04 Февруари 2024 | 10:17
Са изгонете и Петрунов и докарайте некои украинци арменци американци да ви епа майката и боклуците! Мафия превзе пирин по добре да си идем в б група и да си играят младите от школата!
samo pirin публикува:
04 Февруари 2024 | 10:13
baikushev sega kakvo pravish be malumen li si mahash kadyrnite ot pirin e mahni i shurata radi mitrevski pri nego otbora beshe katastrofa. baikushev izgubi doverieto v men i moeto semeistvo glasuvahme za teb no ti se provali kat varna elezov i sie. pirin mi e na sarceto i edno ot razvlecheniqta koito imam no ti me ubivash vseki den pirin she ti izede glavata da ne govorim za tototo det igraqt.
Фен публикува:
04 Февруари 2024 | 10:04
Знаете ли че след мача на 3 -мата Тренчев,Бачев и Иванов им е показан Червен картон.Те са Уволнени.Мечта на Митревски,Занев които бяха изгонени за да ги наследят именно Тренчев и екипа му.Те двамата и Елезов + още един са гробокопачите на Пирин.Капчин питаха ли ви преди да вземат това решение.Вие сте съучастници.
Георги публикува:
04 Февруари 2024 | 10:00
Браво Занев стига сме бутали татковите Деца. Трябва всички да имат равен шанс. Айде сега Мартино малко да заиграе ако не да седи на пейката стига тате го бута.

Добавете Вашия коментар

TOP