СРАМ ЗА МАЙСТОРА! Хванаха зъботехник с фалшив пропуск за паркиране при акция на "Паркинги и гаражи" в Благоевград

23 Февруари 2022 | 07:23
13 коментара
Общество

Един от най-известните зъботехници в Благоевград е заловен с фалшив пропуск за паркиране на "синя зона" в центъра на областния град. При акцията на "Паркинги и гаражи" са открити и десетки фалшиви карти за инвалиди.

Зъботехникът А. Манов, на който се води автомобилът джип марка "АУДИ" с регестрационен номер Е 9994 МК е заловен да паркира от служители на "Паркинги и гаражи" с фалшив пропуск за паркиране. Пред "скобаджиите" Манов посочил за негов и автомобил "СУБАРУ" Е 8227 ВС, който бил паркиран на метри зад аудито също със фалшив пропуск.

Скандалното в случая е, че пропускът за паркиране е с печат - кмет на община Благоевград, както и с подпис на градоначалника Илко Стоянов.

Най-вероятно фалшивите пропуски са измайсторени по време на предишното ръководство.

В акцията на "Паркинги и гаражи" в Благоевград са открити и десетки фалшиви карти за паркиране на хора с трайни увреждания поставени на таблата на автомобили паркирани на специално обозначени места.

СРАМ ЗА МАЙСТОРА! Хванаха зъботехник с фалшив пропуск за паркиране при акция на "Паркинги и гаражи" в Благоевград снимка 1

Шефът на "Паркинги и гаражи" в Благоевград Ивайло Червилов е безкомпромисен към шофьорите нарушители в областния център.

Бърза справка сочи, че почти всеки ден в Благоевград в капана на служителите на "Паркинги и гаражи" попадат десетки автомобили. Особено зачестяват случаите на закопчани със скоби скъпи тузарски коли.

Както писахме вече, още при встъпването си в длъжност новият управител Ивайло Червилов категорично заяви, че докато оглавява шефския пост в "Паркинги и гаражи" ще действа с твърда ръка и безмилостно към всеки един нарушител.

Добавени коментари

ДокретенаИванИванов публикува:
26 Февруари 2022 | 02:50
Пречи ти акъла долен интригант, не кой къде паркира и аз паркирам до тях като се налага, айде обади ми се другия път като ме видиш. Бастун...
ФАКТ публикува:
23 Февруари 2022 | 15:58
И да побликуват имената им, за тях е без значение, те се гордеят с това, прецакали са общината, и затова сме на това дередже.. Това са т. н "стотинкари", правят се на голема работа а са една голяма НУЛА.
Писна ми публикува:
23 Февруари 2022 | 14:20
Публикувайте целия списък с тарикати! Да ги знаем!
ЛЕЛЕ публикува:
23 Февруари 2022 | 13:25
Докъде я докарахме и накъде вървиме??? Нарушителите да се хилят и кефят като че ли са герои, а плащащите и коректните да ги смятат за балъци. А а а г-н Червилов да изпраща по-често проверки и зад съда.....там е ад.
Гошко публикува:
23 Февруари 2022 | 11:34
снимките не са инвалидни стикери, а пропуск за паркиране по настоящ адрес. Нещо не виждам логиката. Едното няма връзка с другото. А че има стотици с фалшиви пропуски е о ществена тайна.
Николай Младенов публикува:
23 Февруари 2022 | 09:15
Вижда се, че вече има къде да паркираш
Блг публикува:
23 Февруари 2022 | 09:12
А хората които си плащат на “скобаджиите” месечна такса и си паркират по цял ден кога ще разкриете... ама гарван гарвану око не вади
Христина публикува:
23 Февруари 2022 | 08:51
Респект към това момче.
Иван Иванов публикува:
23 Февруари 2022 | 08:44
А такситата, които се редят пред Кауфланд, пречейки на движението, кой ще ги разкара?
probvai bylgarino публикува:
23 Февруари 2022 | 08:42
e dobrede zashto horata koito rabotqt v centyra i jiveqt v strumsko ili elenovo ne hodqt s gradskiq transport . avtobusite sa mnogo udobni , topli , byrzi , redovni zashto trqbva da plashta chovek sinq zona cel den kato moje da si patuva s atobusa pomislete i probvajte da vidite che e po dobre
Бравос публикува:
23 Февруари 2022 | 08:39
като гледам промяна има само в паркинги и гаражи в благоевград само така трябва да има воля и малко тоягата и да се оправят нещата в тоя град
Мария Тодорова публикува:
23 Февруари 2022 | 07:38
Браво на момчетата и Ивайло,да продължават така,как не ги е срам тези хора,време е и да наблегнат на автобусните спирки и тротоарите за пешеходци и там е пълен хаос.
измекяр публикува:
23 Февруари 2022 | 07:34
Този е много добър зъботехник и прави зъбите на доктор Чандрев ама пуста наглост и надменност немат край . Взима хиляди лева всеки месец и се излага с нередовни документи . Това е падение за занаята а може би и полицията ще го разследва да го попита кой му даде този пропуск с печата на общината .

Добавете Вашия коментар

TOP