Срам за българския парламентаризъм! Ицо Хазарта показа среден пръст на депутатите от ГЕРБ...

02 Юни 2022 | 16:29
7 коментара
Общество
Срам за българския парламентаризъм! Ицо Хазарта показа среден пръст на депутатите от ГЕРБ...

Депутатът от ПП Христо Петров, известен като Ицо Хазарта показа среден пръст по време на заседание в Народното събрание и си направи селфи.

Между Хазарта и част от депутатите от ГЕРБ възникна спор, а камерата уловиха как си разменят реплики. Явно в някакъв момент рапърът е изпуснал нервите си и е показал среден пръст, което възмути народните представители на Борисов.

"Моля, г-н председател, наложете наказание "порицание" на този депутат, който сега напусна и пленарната зала. Обърнете му внимание, че тук не е кръчма, където той пее“, възмутено заяви от трибуната председателят на групата на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Такова поведение е недопустимо. Нито в пленарна зала, нито срещу герба и знамето на България, нито на датата 2 юни", добави тя.

"Вземете се в ръце! От вашата група имат фетиши към вратовръзките, със задоволство показват средни пръсти. Става дума за депутата, известен с прякора си Хазарта, освен това и си направи селфи", подкрепи я Ангел Георгиев от "Възраждане".

Въпреки това Иванов обясни, че не е видял Хазарта да показва среден пръст. Той само отбеляза инцидента и заяви, че тепърва ще се гледат камери, преди да се реши дали и как ще бъде наказан рапърът.

 

Малко по-късно на Иванов му казаха от администрацията на парламента, че Ицо Хазарта наистина е показал среден пръст и той го наказа с "порицание".

 

В изявление от трибуната Хазарта заяви към ГЕРБ: "Това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано".

 

"Срам за българския парламентаризъм", беше отговорът на Десислава Атанасова.Епицентър.бг

Добавени коментари

Голяма работа! публикува:
02 Юни 2022 | 22:36
Гербаджии не само ни показваха пръст,но ни го и вкарваха в продължение на 12 години и ние нищо не можехме да им кажем,та сега от едно показване ореваха орталъка!Тая пък очилата кукувица само грачи от трибуната! Да си седнат на задниците,докато не са седнали на друго! БОКЛУЦИ!Да ни ядат другият "пръст"!
Да те светнем публикува:
02 Юни 2022 | 22:21
И го наказаха със "забележка", а не с "порицание", .риндо!
Факт публикува:
02 Юни 2022 | 22:20
Тия зад Изо с листовете са като ония от Факултето с надписите "Гешев е радост"!Един и същи е авторът!
Блг публикува:
02 Юни 2022 | 21:09
И тоя тревчо усети на хляба мекото и вдигна главата. Не е като да пееш за 300 лв по селските събори
razlog публикува:
02 Юни 2022 | 20:04
браво на ицо.само тормоз на гадните гербаджии
пу публикува:
02 Юни 2022 | 17:38
тия са по големи боклуци от всички други, жалко за България
Ганч0 публикува:
02 Юни 2022 | 16:51
Какъвто и да е бил повода за този"героизъм", трябва да му се потърси сметка, самозабравил се дриШльо! Партията, която го вкара в парламента да се извини и да се разграничи от действията на дриШльото, това е най-малко да се направи, а защо не и да го махнат от парламента, защото ако си позволявя такива действия пред десетки негови колеги, как ли действа, когато няма никой?

Добавете Вашия коментар

TOP