Срам! Възрастна жена нападна и преби непълнолетно момиче в Разлог

16 Октомври 2022 | 14:30
18 коментара
Общество
Срам! Възрастна жена нападна и преби непълнолетно момиче в Разлог

Инцидентът е станал на ул. „Трети Март“.

Джамка Христова от Разлог нападна и преби непълнолетната Славиня Младенова, информираха читатели на Pirinsko.com

По думите им, детето заедно с майка си се пребирало на 13 октомври към 19 :45 минути към домът им, когато било нападнато.

Случката се разиграла точно на площада в ромската махала на града.

Очевидци споделиха, че възрастната жена пресрещнала момичето, хванала я за косата и я пребила. То е с наранявания по лицето. Пусната е писмена жалба в РПУ Разлог.

Според наши източници, преди случката, битото момиче се скарало с внучката на нападателката и това провокирало гнева на бабата. Тя решила да си отмъсти, решавайки проблема със заплахи и по този начин да получи възмездие.

Това не е първият път, в който със саморазправа възрастната жена се включва в скандали, предизвикани от внучката й Мария.

Добавени коментари

....iii публикува:
17 Октомври 2022 | 10:51
Q ne komentiraite prazni gluposti valroanoto momiche lichno go znam poneje sme sasedi tova moimiche e mnlgo dobre vaspitano i nai veche zadovoleno..A vaprosnata babichka da si pogledne vnuchkatai che i tq ne e cvete za mirisene..☺
Neznaina публикува:
17 Октомври 2022 | 10:45
Не е тази Славиня която краде... Тази Славиня е вазпитано момиче а баба и я нападна заради пра фнучка и!!! Фнучка и направи фейк профил на Славиня нека тя да си възпита внучка и!!! Тогава да тръгва да се бие!!! И най важното че има и други момичета който ги заплашва но ще си получи заслуженото!!!
Ани публикува:
17 Октомври 2022 | 10:30
Ако, въпросната е славиня, дето ходи краде и проси и пуши и влиза и унас, да краде, не бой, ами незнам какво заслужава. На два, три пъти влиза унас и се опита да краде, за щастие я хванах е и трите пъти и не успя и ако при пари още един път, да му мисли какво я чака. А полицията да се вземе в ръце и да направи нещо по въпроса с тази славиня, не да спи. Колко сигнали трябва да се подадът, че да се вземат мерки? Ако не е тази въпросна крадлива славиня, ами не това начина да се пребиват малолетни деца, ама за да се е случило, значи има причина и на човек му е дошло до гуша, за да го направи. Тва че са непълнолетни, не им дава правото да си правят каквото искат. А на родителите, който спят и не си възпитават децата, а ги защитават и по този начин ги стимулират да си правят каквото искат, мога да им кажа, че рано или късно ще си намерят майстора, както в случая. Всеки си познава, що за стока е детето му,така че оправданията са излишни и после вместо да се сърдя, трябва да сведат глави.
Разлог публикува:
17 Октомври 2022 | 10:05
Ех мангали,мангали до кога вие бе боклуци
Разлог публикува:
17 Октомври 2022 | 10:04
Ех мангали,мангали до кога вие бе боклуци
Razlog публикува:
17 Октомври 2022 | 08:35
Моля които не знае да не коментира момичето е васпитано и наивно Разберете първо и тогава коментираите
Neznaina публикува:
17 Октомври 2022 | 08:33
Как момичето краде вее???!?? Май я бъркатее!!! Момичето не изостанало за нещо за да краде от всичко е задоволена!
Razlog публикува:
17 Октомври 2022 | 08:29
Цар Киро това не е момичето което краде тук става вапрос за друго мимиче което няма нищо общо с онова момиче
Nzzz публикува:
17 Октомври 2022 | 08:29
Как тя изнудва стари хора бе вие окк ли сте? Момичето лично я познавам много е вазпитано!!! Бабичката и на мен е писала че ше ме бие заради внучка и!
Цар Киро публикува:
17 Октомври 2022 | 07:31
Тази славиня не е само за бой а да я вържеш за ето дърво в гората и да стой там крадла и разбойничка по цял град върти и краде по колите влиза изнудва старите хора
Разлог публикува:
17 Октомври 2022 | 00:43
Ако нейната внучка яде такъв бои госпожата какво ште прави?
Кккк публикува:
17 Октомври 2022 | 00:37
Никой няма право да бие чуждо дете за каквото и да става въпрос
Потред публикува:
17 Октомври 2022 | 00:17
Че то в ромската махала било, роМки са и двете, ама не доумявам как стара кранта, ще бие дете.. Там в 15век ли живеят, тея градски селяни? Правилният начин не е ли К-О-М-У-Н-И-К-А-Ц-И-Я?!?! Болен мозък, зла и в костите!
Глупости пишете публикува:
16 Октомври 2022 | 20:22
Никой няма право да бие чуждо дете ,тази жена също е циганка,и да постоянно прави дразги в махалата лош човек е съд и затвор трябва за такива лоши дърти бабки!
Neznaina публикува:
16 Октомври 2022 | 17:53
Който не знае да не коментира неможе внучката на нападателката да прави на славиня Младенова фалшиви профили и да пише глупости за който и ние възрастни те не се досещаме и после да се правят на прави
Razlog публикува:
16 Октомври 2022 | 17:52
Битото мимиче не е виновно че внучщчката на нападателката е неваспитана А бабата да си пие хапчетата за нерви ели да си искарва гнева върху внучкаи
Razlog публикува:
16 Октомври 2022 | 17:51
Битото мимиче не е виновно че внупщчката на нападателката е неваспитана А бабата да си пие хапчетата за нерви ели да си искарва гнева върху внучкаи
Onq публикува:
16 Октомври 2022 | 16:24
Права е жената, ако е била цигънче малко й е на малката ромка, те са за трепане не само за бой...на жената й е дошло до гуша и тъй като нема полиция си е взела нещата в свой ръце

Добавете Вашия коментар

TOP