Спортно - възстановителен център “БАЧИНОВО” се радва на голяма посещаемост седмица след откриването

04 Юни 2015 | 09:13
0 коментара
Общество
Спортно - възстановителен център  БАЧИНОВО” се радва на голяма посещаемост седмица след откриването

Само седмица след грандиозното откриването на Спортно - възстановителен център “БАЧИНОВО”, мястото се радва на голям интерес и многобройни клиенти, дошли да се докоснат до безбройните спа терапии, масажи и процедури, които той предлага.

Висококвалифицираните специалисти споделиха, че Спа терапията „Шоколадово изкушение“ и Спа ритуалът „Мед и мляко, с топъл медно билков пилинг“  са едни от първите поискани, въпреки че клиентите доста се колебали, предвид изчерпателния и изкушаващ списък от каталога с предлаганите услуги. Центърът се радва на интерес и от гости извън България, които безрезервно се довериха на SPA терапия „Българско кисело мляко“ и Подмладяващата терапия „Bulgarian Rose”. Спортисти от университетските отбори на ЮЗУ по баскетбол и хандбал пък се оставиха в чудотворните ръце на д-р  Бойко Петров, който е и кинезитерапевт на ФК „Левски“ АД, и се грижи за възстановяването на талантливите студенти  след тежките им физически тренировки.

На церемонията по откриването присъстваха представители на местната и регионалната власт, видни спортисти на национално и международно ниво, най-добрите лекари и зъболекари от региона, бизнесмени, предприемачи, мениджъри на банки, големи хранителни вериги, хотели и други проспериращи фирми. Всички те бяха приятно изненадани от модерната обстановка и условия на центъра, както и от изискания коктейл, който ректорът на Университета даде в чест на откриването. Самият Тити Папазов каза, че ще посещава университетския център винаги когато има възможност и ще го препоръча на свои приятели.

За повече информация посетете адрес: http://spabachinovo.swu.bg/

Спортно - възстановителен център  БАЧИНОВО” се радва на голяма посещаемост седмица след откриването
Спортно - възстановителен център  БАЧИНОВО” се радва на голяма посещаемост седмица след откриването

Добавете Вашия коментар

TOP