Спортисти от Ски клуб Банско и Тенис Клуб Еделвайс на летен лагер в Гърция

29 Август 2017 | 15:44
0 коментара
Общество

Инициативата „Стани независим, бъди свободен” достигна и до Гърция. Спортисти от Ски клуб Банско и Тенис Клуб Еделвайс, посетиха международния детски лагер „Дзиони”, където проведоха съвместна подготовка.

Времето на спортистите бе запълнено и освен подготовка и море имаха организирани курсове по танци, изкуства, катерене, спускане по рапел, дискотека и много игри. Участниците в детски лагер успяха да създадат много нови познанства и контакти с деца от съседните държави.

На всички ръководители работещи в лагера и имащи пряко участие в различните инициативи и игри бяха раздадени информационни материали от кампанията. Бе проведен и съвместен семинар с преводач Милена Чакърова и Магдалина Бистрина, на който бяха представени различните видове зависимости и вредите за здравето причинени от тях.

На семинара присъстваха деца и техните ръководители от Гърция, Албания, България и Сърбия. Всички присъстващи се обединиха около тази инициатива и поеха ангажимент тя да продължи и за в бъдеще, и че основен начин за борба с тези зависимости е информираността и спорта.

Добавете Вашия коментар

TOP