Спортика изпусна НСА

04 Май 2023 | 11:37
0 коментара
Спорт
Благоевград
Спортика изпусна НСА
Момичетата на ФК Спортика продължават със силните си изяви в първенството по футбол за жени. В мач от шампионата на терена в село Рилци възпитаничките на страши треньора Радослав Креснички завършиха наравно 2:2 с гостуващия тим на НСА.

Двубоят не започна добре за домакините, които трябваше да наваксват пасив от два гола, получине още до почивката. В 9- та минута столичанки поведоха, а точна бе Джесика Мери. Четири минути преди края на полувремето Полина Демирова направи авнса на НСА още по- убедителен. През вторите 45 минути на терена в село Рилци обаче по- добрия отбор бе този на Спортика.

Само 6 минути бяха необходими на благоевградчанки, за да се върнат в мача, а точна за 1:2 бе Антонина Шопска. Натискът на домакините продължи и в 70- та минута Ивана Тодорав възстанови равенството. До края на мача и двата тима имаха своите шансове, но пропуски лишина мача то нови попадения. Ввъ временното класиране Спортика е на трето място с актив от 46 точки имач по- малко, а на второ място с 53 точки е НСА. 
 

Добавете Вашия коментар

TOP