Според анкетата в Банско-Кметът Ви пита? Здравеопазването е приоритет за местните граждани

26 Януари 2024 | 15:16
9 коментара
Общество
Благоевград
Според анкетата в Банско-Кметът Ви пита? Здравеопазването е приоритет за местните граждани
Кметът на Банско Стойчо Баненски обобщи проведената анкета "Кметът Ви пита?" и благодари на гражданите ,които се включиха активно в платформата.
Благодаря на всички, които се включиха и споделиха своите мнения в рамките на анкетата "Кметът Ви пита?", която приключи преди дни. Допитването бе насочено към определяне на приоритетните области за развитие на община Банско през периода 2023-2027 г.
Вие приоритизирахте Здравеопазването като една от най-важните сфери. В предизборната си кампания Ви обещах, че ще работя за подобряване на условията за предоставяне на медицински услуги на територията на общината, подпомагане на екипите за неотложна помощ, както и подсигуряване на специализиран транспорт за спешни медицински случаи. Част от обещанията ми вече са факт, скоро Спешната помощ в община Банско придоби високопроходима линейка за обслужване нуждите на населението от неотложна помощ. До дни стартира ремонт на Спешна помощ – филиал Банско. Но, за да направим нашия принос максимално полезен, бих искал да ви поканя да участвате и да предоставите предложения за подобрения в областта на здравеопазването, които общината може да реализира. Вярвам в силата на диалога и сътрудничеството и съм убеден, че съвместните ни усилия с жителите на общината ще доведат до значими постижения.
Очаквам с нетърпение вашите идеи и предложения. Заедно можем да направим общината ни по-добра и по-устойчива,каза още Баненски.

Добавени коментари

Биба публикува:
28 Януари 2024 | 16:45
Сега Мацурев като стане депутат ще вкара нещата в ред.Баненски и началниците му няма повече да правят каквото си искат.
Men публикува:
27 Януари 2024 | 00:50
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox
Bansko публикува:
26 Януари 2024 | 21:44
Ами, не се оплаквайте. Сами си го избрахме. НО! Вина има и генерал Борисов. Защо остави Мацурев??? Баненски нямаше шанс срещу него.
Той публикува:
26 Януари 2024 | 21:01
Няма смисъл да се наливат пари за ремонти , като няма лекари.Неможеш да се прегледаш навреме от чакане при един Лекар. Помислете да привлечете някакви лекари.
аз публикува:
26 Януари 2024 | 19:25
А снега ще изчистите ли или ще чакаме топло време да се стопи ?
До Банско публикува:
26 Януари 2024 | 18:53
Ами с какви пари ще я закупят, нали сме най “Бедната Община” нищо няма да се закупи! Отиваш на преглед болен си и трябва за чакаш 3 часа най малко за да се прегледаш. Това е Ски столицата на Балканите все пак. Това е реалността за Банскалий и гостите ни.
Банско публикува:
26 Януари 2024 | 17:27
Закупете нова,модерна апаратура,доведете специалисти,които да работят в ЦСМП-Банско,а не да ни залъгвате с подмяна на покрива,дограмата,изолация и тем подобни!Отвън ще изглежда хубаво,но вътре пак ще си е същата мизерия,като в поликлиниката.
Банско публикува:
26 Януари 2024 | 16:39
В Банско се направи ремонт на поликлиниката и е супер, ноо няма лекари. Само един педиатър Д-р Алексанрова и се заплаща по 50 лв за преглед от 3 минути. Нека обърнем внимание и за нашите деца.
Бани публикува:
26 Януари 2024 | 16:36
Някой виждал ли е Баненски,откакто го направиха кмет или ще я караме само на видео-обръщения и интернет анкетки?

Добавете Вашия коментар

TOP