Списък с всички изплатени субсидии на бенефициенти в община Банско

15 Юни 2015 | 16:27
5 коментара
Общество
Списък с всички изплатени субсидии на бенефициенти в община Банско

Европейската комисия (ЕК) въвежда нови правила за прозрачност по отношение на субсидиите в рамките на Общата селскостопанска политика. Вече излезе списък с всички изплатени субсидии в България и техните бенефициенти. Държавите-членки вече са задължени да публикуват актуален и пълен списък на лицата, които получават субсидии по ОСП. Реформата на Общата селскостопанска политика от 2013 г. въведе нови правила за прозрачност за бенефициентите на ОСП и министерство на земеделието на всяка държава-членка отговаря за публикуване на необходимата информация, включително името на получателя, количеството и естеството на мярката.

Това се вписва в по-широката цел на Европейската комисия за подобряване и поддържане на високо ниво на прозрачност за това как се управлява бюджета на ЕС. Прозрачността трябва да бъде балансирана с уважение към личния живот на бенефициентите и защита на личните данни. Новите правила целят да подобрят прозрачността по отношение на използването на средствата на ЕС в Общата селскостопанска политика и за подобряване на доброто финансово управление на тези фондове като се засилва обществения контрол върху използването на парите.

Данните включват плащания извършени в периода от 16 Октомври 2012 до 15 Октомври 2013 за финансова година 2013. От 16 Октомври 2013 до 15 Октомври 2014 за финансова година 2014. Посочените суми са в Български Лева (BGN).

Източник: fermer.bg

Списък с всички изплатени субсидии на бенефициенти в община Банско
Списък с всички изплатени субсидии на бенефициенти в община Банско
Списък с всички изплатени субсидии на бенефициенти в община Банско
Списък с всички изплатени субсидии на бенефициенти в община Банско

Добавени коментари

Помнещ публикува:
16 Юни 2015 | 14:36
Сигурно вече са малцина,които помнят как комунистическата власт през 1956-1957г.конфискува всички земи на хората и създаде ТКЗС-тата.Тогава благата се използваха от повечето хора,имаше селскостопанско производство,което се предлагаше на пазара.Сега една от производните партии на БКП-ГЕРБ-прави същото.Взима земите на хората без техно знание и съгласие,раздава ги на свои хора и подставени лица,за да точи европейските пари,с които да облагодетелства своите хора и да пълни партийните каси.С тези пари ГЕРБ ще щурмува изборите в своя полза.Това е "ДЯСНАТА" партия ГЕРБ.Едно голямо-БРАВО!
Размисляващ публикува:
16 Юни 2015 | 11:42
Не бива да виним хората,че са находчиви и инициативни.Едни са се захванали със земеделие,други с животновъдство,трети с промишлено производство и т. н.Ето например сем.Кушлеви.Майка Мария е създала площи в Добринишко,където отглежда дрян.Да!От него произвежда изящни сурвачки за Нова година.Отглежда и стадо овце/банскалии/.От вълната прави красиви мартенички,които,всеки е видял-продава на площада.Така,че няма нищо нередно..
Кадията публикува:
15 Юни 2015 | 23:43
Хора,не сте прави.Това няма връзка с гербаджийската община Банско.Кмета си ги води по семинари за антикопупционни практики.Там те учат друго.Как да си скриват по-добре далаверите и как да си използват по-рационално париците от еврофондовете,какви камиончета да си купуват,какви апартаментчета да си избират-я в хотел "Лъки Банско" или в някой друг....А бе това не е работа за всеки.Недейте сега и вие текиви!Не бива така кусур да им трасим!
Стар текезесар публикува:
15 Юни 2015 | 23:26
АМИ ТОЗИ СПИСЪК НЕ Е ПЪЛЕН.ИМА ЛИПСВАЩИ ДРУГАРИ.ДЕ,МОРИ,ДЕ!ТА НЕМА ДА ТРЪЧКАМЕ ДА ГОНИМ ХОРАТА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ,А-А-А?ТА НЕМА ДА СЕ КОКОРИМ ПО ЕКСКУРЗИИ В СТРАНСТВО ПО ТРИЖ В ГОДИНАТА.ТА ЩЕ САДИМЕ ТУТУН А ГА ДАВАТ ХИЛЯДАРКИ И БЕЗ ДА ГО САДИМ.АМИ ДА ГО САДЯТ ГЛУПАВИТЕ ЦИГАНЕ И ПОМАЦИ.А НА НАС НЕ СА НИ НУЖНИ НИ КОТКИ,НИ КУЧИНЬЯ У КЪЩИ ОТИ НЕМА КОЙ ДА ГИ ХРАНИ КОГА СМЕ НА ПОЧИВКА.ТА ЛОШО БИЛО ДА СМЕ ПОД ГЕРБАДЖИЙСКО.ЗА ТОВА НА ЕСЕН ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЬОРЕ ДеДеСаре!!!!
Мито публикува:
15 Юни 2015 | 20:32
САМО ГЕРБЕРИ ЕЙ САМО МАФИЯ ПОЛОВИНАТА НЕМАА СТОКА

Добавете Вашия коментар

TOP