Спипаха Тарантулата дрогиран зад волана

15 Март 2024 | 10:06
1 коментара
Криминално
Благоевград
Спипаха Тарантулата дрогиран зад волана

За денонощие в ареста са вкарали криминално проявен благоевградчанин. Илия Илиев, известен с прякора Тарантурата, е обвинен за шофиране след употреба на наркотични вещества. Автомобилът му вероятно ще бъде иззет в полза на държавата. Полицаите го тествали на място.

Тарантулата е осъждан за обир в сградата на КАТ през 2017 година. Заровил откраднатите пари – 16 000 лева и 3000 евро на различни места в града. При разбиването на банковото гише Тарантулата се е порязъл и е оставил следи. Това помогнало на криминалистите да го разкрият.

Пред съда в Благоевград Илия Илиев признал всичко и обяснил обира с това, че обича хазарта. Имал да връща много пари. източник: Е новина

Добавени коментари

Иван публикува:
15 Март 2024 | 22:17
Здравей Благоевград, здравейте будни граждани!! Време е да кажем край на модела Тасков - Байкушев!! 20 годишно мафиотско управление удари дъното. Днес първия сред равните Тасков взима 10 000 български лева заплата от данъците на гражданите на Благоевград!! Оставка за модела!! Започваме стачни действия пред община Благоевград и в зала 22-ри Септември, където се провеждат сесиите на общински съвет Благоевград!! Започваме!!

Добавете Вашия коментар

TOP