Спешно ми трябва кредит

14 Юни 2020 | 09:34
1 коментара
Бизнес

Когато спешно ви трябват пари, може би, бихте искали да знаете какви документи са необходими, както и на какви условия трябва да отговаряте.

За да вземете заем с конкретна сума от порядъка на 2 или 3 000, дори до 5 000 лв, можете да получите бърз заем или заем за лични нужди от кредитните компании. В тези случаи има смисъл да изтеглите заем от тях, а не от банка. Някои банки може да не ви обърнат внимание, когато кандидатствате за малка сума, защото служителите може да са заети с други много по-големи заеми. Традиционно за банките е, че те работят с по-големи обеми от средства.

Общите разходи за бърз заем като цяло са по-високи от разходите за личен заем, взети от банка. За кредита на личните нужди се изисква копие след документа за самоличност, удостоверението за доходи, данъчната карта и сметката за комунални услуги. Одобрението за кредит трае приблизително 2-3 дни до седмица, считано от датата на представяне на пълната документация.

Докато банките имат много условия и процедурите им са бавни и тромави, то кредитните компании са много по-гъвкави в това отношение. Освен това, ГПР при фирмите може да е по-висок, но пък банките може да имат изискване да платите разни такси.

За повече подробности вижте продуктите, изброени в категории бързи кредити и потребителски кредити на избраната от вас кредитна компания.

Документите, необходими за сключване на договор при отпускане на бърз кредит, са документ за самоличност и удостоверение за доход. Някои институции могат също да поискат сметка за комунални услуги.

Бърз кредит може да получите в същия ден. За да сключите договор за който и да е продукт, попълнете формата с вашите данни за контакт.

Най-добре развиващите се кредитни компании у нас отпускат безплатен първи кредит до заплата, на който не се начислява лихва.

 

Източник: vsichki-krediti.com

Добавени коментари

Fake news публикува:
14 Юни 2020 | 10:24
FAKE NEWS

Добавете Вашия коментар

TOP