Спектакълът "Вражалец" през май в Сандански

08 Май 2019 | 10:04
0 коментара
Култура

Най-известното и забавно театрално представление „Вражалец“ ще гостува в Сандански на 16 май, по покана на местните организатори от Ивем Лайф.

На сцената възрожденската класика се превръща в съвременна комедия, а малкото селце Гарван е своеобразен модел на цялата ни държава. Кметът (ролята е пресъздадена великолепно от Станимир Гъмов) заедно с алчния и безбожен поп Стайко (в ролята любимият и неповторим Любо Нейков) влизат в съглашение с измамника Манчо (в ролята обичаният Петьо Петков-Шайбата) и сами попадат в собствения си капан.

Женското присъствие в постановката отново събира погледите на пловдивските ценители на театралните комедии. Албена Михова (Цвета) пресъздава по неповторим начин образа на трезво мислещата част от обществото, която бързо разбира престъпната схема. Босила (в ролята прекрасната Деси Бакърджиева) се превръща в жертва на желанието си да се задоми по сметка. Безспорен е фактът, че и двете актриси доминират в постановката с изключителната си игра и талант.

“Вражалец” е една от най-дълголетните и магнетични постановки в България, а санданската публика ще има възможност да и се наслади на 16 май от 19:00 в Дом на културата.

Билетите са в продажба в Туристически-информационен център и на касата на пл. „България“.

За повече информация : 0888324953

Добавете Вашия коментар

TOP