Спедиторка от Благоевград стана горда собственичка на чисто нов автомобил "Форд Мондео"

09 Ноември 2018 | 11:59
0 коментара
Общество

38 – годишната Цветанка Захаринова от Благоевград спечели чисто нов автомобил "Форд Мондео" и 5 000 лв. от 82 – ия тираж на Тото 2 – 6 от 49.

Ключовете на тузарското возило и бяха връчени днес на площад „Македония” в Благоевград пред очите на десетки благоевградчани.

Пред репортер на Pirinsko.com Цветанка разказа, че участва в игрите на СПОРТ Тото от 13 години, като във всеки тираж пуска общо по 8 фиша. Работи като спедиторка в транспортна фирма.

"Винаги разчитам на едни и същи числа, най - вече това са рожденните дати на хора от семейството ми и такива свързани с общи моменти.Имам си свой собствен ритуал, а той е, всеки четвъртък да минава през близкия до вкъщи тото пункт , където си пускам квитанциите с абонамент за два тиража.За печалбата си разбрах, когато отидох да пусна новите фишове и да проверя старите си", каза Цветанка Захаринова.

"В първия момент не можах да повярвам, още повече, че преди седмица спечелих и от играна Тото 2- 6 от 42 и очевидно късметът този месец е на омя страна. Еуфорията вкъщи е пълна, радваме се изключително много всички", развълнувано сподели още тя.

Късметлийката е категорична, че допълнителната сума от 5000 лв. която също спечели заедно с автомобила ще дари за благотворителната кампания "Операция Плюшено мече", инициатива, която помага на деца в неравностойно положение.

Добавете Вашия коментар

TOP