Специализирани акции в Разлог, Сандански и Петрич

24 Август 2022 | 11:22
0 коментара
Криминално
Специализирани акции в Разлог, Сандански и Петрич

Марихуана и кокаин са намерени и иззети при специализирана полицейски операции в Сандански, Разлог и Петрич. Канабисът е над 11 килограма, информираха от полицията.

На улица „Христо Смирненски“ в Сандански полицаите проверили автомобил „Фиат Мареа“, в който е открито пакетче с кокаин. Зад волана на колата бил 31-годишен мъж от село Склаве. 

В жилище в Петрич също открили мариуана. Задържали са 33-годишен мъж, който обитава жилището.

При съвместни действия, от полицейски служители от Петрич и Благоевград е установен обезлесен участък в местността „Каличано“, в землището над петричкото село Яворница. Имало засадени и отгледани корени от наркотичното растение. Общото количество унищожена мариуана е близо 11 килограма.

Канабис са открили и в Разложко. Наркотичните растения били засадени в коритото на река Места, в района на село Черна Места. Към момента няма задържан производител. сезирана епрокуратурата в Разлог.

В Петрич са конфискували и стоки менте. Иззели ги по време на операция срещу разпространението на стоки, носещи запазени търговски марки без разрешение на правоносителя им. Те се търгували в два магазина в центъра на Петрич, стопанисвани от местен бизнесмен. Името му не се съобщава официално от полицията.

Икономическите полицаи са открили 57 кутии прах за пране. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Добавете Вашия коментар

TOP