Специализирани акции в Петрич и Сандански, има арестувани

29 Януари 2022 | 13:11
0 коментара
Криминално
Специализирани акции в Петрич и Сандански, има арестувани

Емблематични наркодилъри са арестувани по време на специализирани операции в Петрич и Сандански. Граничните полицаи от управлението в Петричко получили сигнал за готвена сделка с кокаин и хероин. Поискали подкрепа и от криминалисти.

Край село Първомай са арестувани известни в региона дилъри и трафиканти на дрога през граница. Имената им не се съобщават официално от петричките полицаи, тъй като предстоят още арести и днес. Техен тартор е Росен Назъров, който успява винаги да се измъкне от правораздаването, коментираха редови полицаи в южния град. Назърво бе заловен миналото лято с марихуана в дома му, нелегално оръжие, нотариални актове на имоти. Около къщата им в Първомай бе разбита оранжерия за канабис. Прокуратурата обаче не поиска постоянен арест пред съда и го освободиха срещу 5000лева гаранция.

В Сандански е арестуван Ромео сапунджиев. Проследили го и го спипали с пакет кокаин, подготвен за пласиране. Полицаите щракнали белезниците в центъра на Сандански. Преди години Ромео бе в ареста за организиране на мрежа с проститутки./ е новина/

Добавете Вашия коментар

TOP