Спецакция в Банско: Задържаха 28 жрици на любовта!

16 Февруари 2020 | 21:55
2 коментара
Криминално

28 жрици на любовта, извършващи сексуални услуги срещу заплащане са задържани от полицията в Банско, разбра Pirinsko.com от свои източници.

Спецакцията е проведена миналата вечер, а днес през целия ден задържаните са разпитвани от органите на реда.

Арестите са заради предлагане на платена любов.

Това не е първата акция на криминалистите в Банско.Припомняме, че преди ден, униформени и данъчни изненадващо инспектираха  вечер нощен клуб „Афродита“.

Заминаха си трима- собственикът на бара, израелски турист и момиче, наето като танцьорка, като ги настаниха в арестантски клетки.

До задържането се е стигна, след като проверяващите се натъкнали на стая зад бара, в която се предполага, че се предлага платена любов. Влизайки вътре, полиция и данъчни заварили израелския турист и 24-годишната българка, които се отдавали на ласки. Жената била наета като танцьорка в бара. От ОД на МВР на този етап няма официална информация за случая.

През 2018 година полицията пък разкри мрежа за проституция в Банско. При спецакцията тогава криминалистите от Благоевград и Банско провериха известния стриптийз бар “Мулен Руж” и отново се стигна до арести. Задържани бяха няколко момичета и клиентите им англичани, както и собственикът Димо Д., с прякор Флорината, който е съдържател и на нощни клубове по Черноморието. И тогава при акцията бяха открити и наркотици./Снимка - илюстративна/

Добавени коментари

Frog публикува:
17 Февруари 2020 | 20:08
Axa, оти бе та тя е VIP персона незаменима, а защо ли???????? Таня Станчева уше и..... на Икоономофффф...
Жоро публикува:
17 Февруари 2020 | 13:01
А Станчевата - не е ли сред задържаните или още е в опщинята :)

Добавете Вашия коментар

TOP