Спасител от Благоевград: Ние сме хората, които ще помогнем

16 Май 2023 | 14:58
4 коментара
Общество
Благоевград
Спасител от Благоевград: Ние сме хората, които ще помогнем
За трета поредна година се провежда тази инициатива "С кола на бала" в Благоевград  по линия на Съюза на българските спасители. Това каза за "Фокус" в предаването "Денят на фокус" Явор Хаджиев – координатор на Благоевградския отряд към Съюза на българските спасители.

"Отдаваме автомобил за абитуриенти в неравностойно положение, за да можем да подпомогнем тяхното пристигане на абитуриентския им бал", уточни гостът.

До този момента все още очакваме заявки, каза още Явор Хаджиев. "За тази година все още нямаме записали се абитуриенти. Това ме радва. Това значи, че просто хората за момента се справят сами и нямат нужда от помощ", каза още той.

Координаторът на Благоевградския спасителен отряд обясни, че желаещите могат да се свържат с тях през директорите и класните ръководители на училищата в Благоевград: "Надяваме се ако има някой, който действително има нужда да му бъде помогнато, ние да сме хората, които ще помогнем", заяви Хаджиев.

Благоевградският отряд към Съюза на българските спасители се състои от 9 души, които се самоорганизират и когато се наложи се помага на службите в града, както и за издирване и спасяване, и други мероприятия, в които могат да се включат самостоятелно, разказа още Явор Хаджиев.

Добавени коментари

IlieF публикува:
16 Май 2023 | 22:31
"Гого" толкова ли е малка пишката брат?
Ilian Markov публикува:
16 Май 2023 | 21:03
Гоше ела при мен в Козлодуй, да ядеш моя х*й
Явор Хаджиев публикува:
16 Май 2023 | 16:48
Това можем това правим. За обидните и злобни коментари аналог няма .. Журналистите ме търсят не аз тях..
Гого публикува:
16 Май 2023 | 15:50
А бре Яворе, ти си най-големия олигофрен, стига се бута навсякъде като цветарка, нема такъв досаден и нагъл тип като тоя смешник... Само и само да се покаже некъде, лиже маже на всеки топките, неизживяно детство има момчето... Нема акъл да стане пожарникар и са се събрали една група идиоти с един маркуч и така си шетат като мухи без глави... Досаден, нагъл, прост човек си е... Скрий се Яворе, гърбав олигофрен! Немат нужда хората от вашите помощи, кое ще им дадете за бала, умрелия ви маркуч ли? Аре рашетайте се с баничарката до некой баир и шлюпете семки!

Добавете Вашия коментар

TOP