Социалистите в Пиринско регистрираха кандидатдепутатската листа на БСП

27 Февруари 2023 | 17:10
2 коментара
Политика
Социалистите в Пиринско регистрираха кандидатдепутатската листа на БСП

Социалистите в Пиринско регистрираха днес кандидатдепутатската листа на БСП за предстоящите извънредни парламентарни избори. Регистрацията в РИК направиха областният лидер Валери Сарандев, вторият в листата Богдан Боцев, Костадин Юнчов – кандидат за народен представител и Николай Бошкилов – представител на областния съвет на БСП в Благоевград.

На изборите на 2 април, БСП в Благоевградска област излиза със силна, балансирана и опитна кандидатска листа. Тя е съставена от доказани професионалисти в своята област, представители на всички общини и е водена от лидера на партията Корнелия Нинова.

"Вярваме, че можем да постигнем много по-добри резултати на предстоящите избори. Убедени сме, че направеното от БСП за краткия живот на последния Парламент е оценено от хората. Затова излизаме на тези избори с достойнство, изпълнени обещания и вяра в успеха“,  коментираха представителите на БСП след регистрацията на листата днес.

  1. Регистрира кандидатската листа на коалиция „БСП за България“ за народни представители в изборите на 02 април 2023 г. в изборен район 01-Благоевградски.
  2. Обявява кандидатите за народни представители в изборите на 02 април 2023 г. в изборен район 01-Благоевградски, предложени от коалиция „БСП за България“, както следва:
  3.  
    1. Корнелия Петрова Нинова, ЕГН: **********
    2. Богдан Емилов Боцев, ЕГН: **********
    3. Новко Аспарухов Попов, ЕГН: **********
    4. Димитър Петров Димитров, ЕГН: **********
    5. Тодор Илиев Крънджалски, ЕГН: **********
    6. Пламен Спасов Ботев, ЕГН: **********
    7. Йорданка Георгиева Атанасова, ЕГН: **********
    8. Елена Андреева Чучулайна, ЕГН: **********
    9. Георги Иванов Монев, ЕГН: **********
    10. Костадин Димитров Караянев, ЕГН: **********
    11. Любка Петрова Барусова, ЕГН: **********
    12. Костадин Кирилов Стоичков, ЕГН: **********
    13. Исмет Кязимов Ходжов, ЕГН: **********
    14. Людмил Иванов Земеделски, ЕГН: **********
    15. Ивелина Мишева Гущераклиева, ЕГН: **********
    16. Асен Василев Янкулски, ЕГН: **********
    17. Костадин Михайлов Юнчов, ЕГН: **********

Добавени коментари

член. публикува:
27 Февруари 2023 | 21:21
Здравейте симпатизанти на БСП и членове. Видя се ,че по никакъв начин не можем да се преборим със сганта превзела партията ни. От 31 мандатни района , ще имаме около 20 депутати. Преди малко по националния ефир дпуцаря Свиленски каза,че нямало напрежение в структорите на партията зажото листите са подредени 100 процента по предложение на местните организации. И това ако не е наглост не знам как да го нерека.За сметка на това вечните депутати и хора на дпугарката нинова са водачи в по два района и така е ясно , че само те ще влязат. Единствения ни шанс е да се обединим и да гласуваме за кандидата от нашия избирателен район и с превенициалния вот да ги изметем. Ако сте съгласни моля разпрастранете го. НА БОРБА ДРУГАРИ>
... публикува:
27 Февруари 2023 | 20:19
Напред и нагоре. Стига с тоя ГЕРБ и техните кражби.

Добавете Вашия коментар

TOP