Собственикът на нощен клуб в Благоевград забрави раница с 35 000 лв. и документи върху шкодата си и потегли, откриха я чрез видеонаблюдението

29 Ноември 2022 | 13:41
2 коментара
Общество
Собственикът на нощен клуб в Благоевград забрави раница с 35 000 лв. и документи върху шкодата си и потегли, откриха я чрез видеонаблюдението

Собственик на популярното нощно заведение в Благоевград, изгубил завчера раницата си с документи и солидна сума и благодарение на бързата и адекватна намеса на служителите на Общинския инспекторат тя била открита.

Вълов бил паркирал при Първи учебен корпус на ЮЗУ. Докато влизал в колата, оставил раницата си върху покрива и я забравил. Потеглил към централната зона на Благоевград. Когато се усетил, че раницата му липсва, било твърде късно. Изгубената сума била около 35 000 лв., документите също били важни. Надеждата на бизнесмена била да я открие чрез видеонаблюдението, монтирано на ключови места в града, и позвънил на горещия телефон в Общинския инспекторат. Дежурният служител веднага започнал проверка на камерите, разположени по трасето, по което собственикът на минал с шкодата си, и установил, че чантата е паднала при завой на кръговото кръстовище при популярното заведение „Калисто“. Скоро след това сив джип спрял, дама слязла от шофьорското място и прибрала раницата. Служителят на Общинския инспекторат сезирал полицията, откъдето издирили жената. Тя обяснила, че смятала да предаде раницата на органите на реда, но се отплеснала в ангажиментите си. Ситуацията завършила с хепиенд за Вълов, който получил обратно раницата, и с огромни благодарности за професионализма на общинските служители.

Припомняме, че Общинският инспекторат по нареждане на кмета Илко Стоянов от няколко месеца работи без почивен ден, а служителите му дежурят и вече са на разположение на гражданите до полунощ.

Добавени коментари

vergo публикува:
30 Ноември 2022 | 04:45
koki taq para ot kyde doidela tam oidela. jylti zybki i nervi labavi. beloto im pokaza.................
истината е на яве публикува:
29 Ноември 2022 | 19:43
Жъчките подкрепят Илк. Стоянофф. От Бело поле ще се командва общината.

Добавете Вашия коментар

TOP