Собственик на заведение в петричкото село Кърналово наръган с нож в гърдите, бере душа в болница

05 Юни 2020 | 14:34
4 коментара
Криминално

54-годишен мъж от петричкото село Кърналово е транспортиран този следобед в санданската болница в тежко състояние.

Става въпрос за популярния Гошо Кърналския.

По непотвърдена информация пострадалият е наръган с нож в гърдите, след като се е опитал да разтърве клиенти в заведението на съпругата си, пише Струма.бг.

На място е пристигнала полиция за изясняване на инцидента. Мъжът е вкаран спешно в операционната, съобщи "24 часа".

Добавени коментари

Бъзиците ,които разсмиваха региона за в-к Струма публикува:
05 Юни 2020 | 17:01
Ванчето ,складирала в гърбицата си алкохол и това я спасило от кризата.Очаквайте и за Нели и двамата и зам.редактори -народни мъдрости ,които са истина ,макар и под формата на анакдоти.
до Анелия публикува:
05 Юни 2020 | 15:49
Това е най-слабият екип ,който някога е имал вестник Струма.С най-слабото ръководство !Превърнаха гиздав вестник в пенсионерски и се радват .Едни и същи до втръсване дописки ,преписани от сайтове ,излезли предишния ден във всички сайтове ,те го представят за новина.Резил!Има една с големи зависимости ,която пък преписва водите ,които искат да ползват бъдещи инвеститори ,като инвестиционно намерение.Да провери ,колко от тези предложения са в ход.Но ,гл.редакторка ,която е била коректорка и настояща пенсионерка ,зъзне от страх да се опълчи ,да не и направят бунт и да я изгонят -иначе губи тлъстата си заплата .Другите ,освен двата и некъдарни замове ,и още едва две ,на по 500лв. заплата -Кучета ги яли!Резил!
Сдс публикува:
05 Юни 2020 | 15:40
Горе пише коларово доло кърналово накрая ще се окаже в карлово сигурно
до Анелия публикува:
05 Юни 2020 | 15:04
Вземи се в ръце ,е н потвърждавай ,че вестник Струма е жълт вестник.Какви се тия идиоти ,които напрягат местното население с лъжливи новини ,и то нон стоп.Има едни ,които не знаят как се пише месец -МАЙ ,други ,измислят думи от сорта -ДНЕСКАШНА ,трети преписват сайтове и още и още.Затова не ви препознават ,като сериозен вестник и всички ви наричат -ПРОЧЕТЕНИЯ вестник.Резил !Ще се окаже ,че не е Кърналово ,а санданското село Кърланово.Защото се излагаш така бе Анелия!

Добавете Вашия коментар

TOP