Собственик на ресторант в Мелник изкушава клиенти с атрактивни предложения (СНИМКИ)

01 Август 2017 | 20:17
0 коментара
Общество

Ресторантьор от Мелник привлича туристи в заведението си с атрактивни табели. Част от примамливите предложения, затова защо гостите на най – малкия град в България трябва да изберат да са част от к лиентите на ресторантчето му гласят:

„Любовно вино чупи легла”, „Свинско пържено от 106 килограмово прасе”, „Варени яйца от щастливи черни кокошки” и прочие.

Табелите с увеселителните надписи са поставени точно на улицата, и непосредствено пред ресторантчето на досетливия бизнесмен в Мелник, така че да са видими от близо и далеч за всички хора. Срециално пък за най – малките посетители на градчето и за тяхното пълно удоволствие, търговецът е сътворил специална табила с надписа „ Ближалки за гимнастика на езика”.

Пред репортер на Pirinsko. сom, находчивият бизнесмен доволно коментира, че благодарение на надписаните табели се радва на многолюдна клиентела. „Хората се поспрат, погледат, засмеят се пък влезнат да опитат от предлаганите в механата ястия. В последното време много от тях, точно като и вие първо снимат написаното, после влезнат вътре. Съдържател съм на ресторанта от дълги години, знам, че клиенти се посрещат с блага дума и усмивка, но като че ли това да ги впечатлиш по някакъв различен начин върши повече работа”, с усмивка на лице каза той.

Освен с безбройните механи, кафенета и ресторанти, Мелник разчита на туристопоток и с Музея на виното в града. Музеят на напитката на боговете се намира в избата на хотел в най-малкия ни град. Богата експозиция от вина е подредена в няколко зали. По този начин, посетителите могат да проследят историята на виното и винопроизводството през хилядолетията. Музеят разполага с дегустационна зала, в която гостите ще имат възможност да отпият от божествената напитка и да открият своето вино. Колекцията към момента наброява около 400 бутилки, като сред тях има и скъпи експонати.

Добавете Вашия коментар

TOP