Снежният капан предизвика безредици в Разлог! Три автомобила осъмнаха със срязани гуми

20 Януари 2017 | 20:48
6 коментара
Общество
Снежният капан предизвика безредици в Разлог! Три автомобила осъмнаха със срязани гуми

Тази сутрин три автомобила осъмнаха със срязани гуми в Разлог. Напрежението сред разложани ескалира от усложнената зимна обстановка и те започнаха едни на други да си вредят. Режат гуми на коли паркирани на чужди парко места. Според източници пострадалите автомобилите са били паркирани на различни улици в курортното градче.

Жителите на община Разлог недоволстват от снегопочистващата фирма, която се затрудни да почисти и опесъчи улиците, като най-недоволни останаха туристите и собствениците на хотели в местността Бетоловото.  

По повод снежния капан, Общинска администрация-Разлог и кметът инж. Красимир Герчев, апелират жителите на града и населените места, при възможност, да ограничат ползването на автомобилите си, както и да приберат намиращите се такива се пред домовете и търговските обекти, за да може снегопочистващата техника да бъде максимално улеснена при преминаването по пътните артерии. 

Умоляват се гражданите да почистват пространствата пред жилищата си, както и собствениците на търговски обекти редовно да почистват прилежащите им места, а снегът почистен от снегорините да не се връща обратно на пътното платно, което е заложено в Наредба №1 на Общинска администрация-Разлог. 

Община Разлог полага максимални усилия за справяне с възникналата снежна обстановка и се умоляват всички жители на общината да се присъединят, като спазват апелите за реда при зимни условия.

 

 

Снежният капан предизвика безредици в Разлог! Три автомобила осъмнаха със срязани гуми

Добавени коментари

До Снегорин публикува:
21 Януари 2017 | 19:36
Дано ги затрупа, веднъш и завинаги!
Снегорин публикува:
21 Януари 2017 | 19:19
Природата си отмъщава на разложкия кмет господина Герчева и сино му.
Изверг публикува:
21 Януари 2017 | 19:08
Алооо, господин Герчев, колко пари даде на таа "фирма" която сички я знаем на кой е. При пложение че немаа и един трактор кее че чистаа, и изобщо в 21ви век кой чисти с трактори? Хората са измислили унимоци, магнезиевдисулфит ит т.н. Дали се са едни пари на едни хора - 3ма от които един е сино ти! Мислили са че нема да е толкова лоша зимата, ако капне снежец да дада некой леф на ехчетата и другите трактористи така само да заминаа, само че природата ги изненада. И сега ти за да замажеш положението пускаш общинските коли (които не са твоя собственост защото държавата не е фирма на ГЕРБ) те са купени с наще пари и се зареждат с тях, ги пращаш за да замажеш поредната си издънка!
Bachevo публикува:
21 Януари 2017 | 10:08
Elate v bachevo da vidite kakav ad e da izleznesh na ulicata pesh a s avtomobil e nemislimo
ГОШО ФАР публикува:
21 Януари 2017 | 09:31
Е ОТИ НЕ СПУКА ГУМИТЕ НА ШКОДАТА НА ВАНКАТА ГЕРЧЕВИЯ ,ЛЕ ТА ФИРМА ХРИСТО 2 Е НА НЕГО ,ТОЙ КРАДЕ ПАРАТА
Гергана Костова публикува:
20 Януари 2017 | 21:21
Знам за два автомобила единия на автогарата а другия при болницата а къде е третия да не би да продължава разправията с наркоманите в Разлог.

Добавете Вашия коментар

TOP