Снаха в симитлийско село разголи душата си в нова книга

30 Януари 2018 | 16:11
0 коментара
Култура
Младата писателка Ирена Сиракова, снаха в Долно Осеново, направи среща -разговор с жителите и почитателите й в селото. Тя представи новата си книга "Танцът на любовта".
 
Представяне на книгата  "Танцът на любовта" също се проведе и в Пловдив, Велико Търново, Благоевград. В Долно Осеново, иначе живеещата в Англия със своето семейство Ирена Сиракова, дойде по покана на библиотеката в селото.
 
,,Много ме зарадва присъствието и интересът на толкова млади хора, които доказват, че младото поколение чете!“, сподели  Ирена Сиракова в социалните мрежи след представянето на книгата си в Осеново.
 
„В „Танцът на любовта“ са включени 35 стихотворения, част от които са вдъхновени от магията на танца, а друга – от миговете, белязани от отсъствието на любимия човек. Откровеността, струяща от страниците на книгата, е продиктувана от вътрешна потребност, а самото писане е арттерапия,“ сподели за simitli.info Ирена Сиракова.
 
„Тази стихосбирка е символ на силата ми да сбъдвам мечтите си. Както ще се уверите от всеки прочетен ред, не се притеснявам да разголя душата си и да я оставя без дрехи. И това ще е първото нещо, което ще Ви убоде очите, когато започнете да четете. Именно откровеността, отпечатана на тези страници, е тайната съставка на моето лично изцеление“, казва за книгата си нейната авторка Ирена Сиракова.
 

Добавете Вашия коментар

TOP