Смях, любов и абсурди в новия уеб сериал у нас „Апартамент 404”

12 Октомври 2016 | 02:24
0 коментара
Любопитно
Смях, любов и абсурди в новия уеб сериал у нас  Апартамент 404”

Стартира нова поредица смях от продуцентите 7Talents, които ще отворят вратите на  „Апартамент 404” във Vbox7.com.

Първият епизод на сериала ни среща с Антон, Стоян и Велко -трима младежи, събрали се по неволя на 100 квадрата в „топцентъра на Младост“.

„Ние сме „Приятели“ в български вариант с елементи от „Двама мъже и половина“ по нашенски“, разкриха по време на гостуването си на Ани Цолова в „Здравей, България“ великолепната Латинка Петрова и Боби Касиков.

Източник: vbox7.com

“Сценарият е писан за мен. Хората ще се забавляват“, убеден е Касиков.

Под умелата режисура на Михаела Танева и сценаристите на едни от най-популярните тв сериали у нас, „Апартамент 404“ обещава серия от комични и абсурдни ситуации, в създадената с много любов родна версия на „Приятели“. 

Антон и Стоян са студенти и приятели, които предпочитат компютърните игри пред досадните лекции.

Вижте обитателите на "Апартамент 404" в нашата галерия:

Намирането на работа също не е опция за геймърите, които нямат време за глупости. Затова, когато хазяйката им /Латинка Петрова в ролята на Паскалева/ обявява вдигане на наема, настава паника.

Приятелите са принудени да си търсят съквартирант и в квартирата се нанася Велко - типичният балкански персонаж, в случая братовчед на Стоян, в чиято кожа влиза Касиков.

С масивното му и колоритно присъствие в „Апартамент 404” заедно с непреброими торби, бохчи и каца с ароматно кисело зеле, се нанасят проблемите и комичните ситуации.

В първия епизод ще разберем още защо Антон /Галин Найденов/ е Човекът-чубрица и как въздейства върху вкусовите му възприятия красивата съседка Лили /актрисата и кино влогър Андреа Влъчкова/, както и защо Велко е подарък от съдбата.

Цялото гостуване на актьорите в Здравей, България” вижте тук:

„Апартамент 404” – от 11 октомври, всеки  вторник и петък във Vbox7.com. Следете още на официалната Facebook страница на продукцията. 

източник: Vesti.bg

Добавете Вашия коментар

TOP