Смях: Гол дядо тренира в градинка в жегата

09 Август 2019 | 15:45
0 коментара
Любопитно

Дядо спортяга, престрашил се да тренира на открито в жегата в Монтана, облечен само по бански, предизвика смут и спорове за морала сред съгражданите си, съобщи BulNews.bg. 

Крайно възмутен от гледката пуритан сподели снимки от сутрешната физзарядка на стареца в социалните мрежи. На кадрите се вижда дядото на фитнес площадка, с летен екип - бански. По време на дневната си доза упражнения, възрастният мъж се изопнал и в няколко пози от йогата, които направили неотразимо впечатление у останалите хора в парка. 

Постът в социалните мрежи предизвика десетки коментари. Някои от потребителите са на мнение, че в поведението на възрастния мъж няма нищо притеснително, а други призоваваха отговорните институции да го вкарат в лудницата.

Според по-голямата част от коментарите под снимките такова облекло на обществено място било недопустимо, тъй като на въпросната площадка играят много малки деца.

Хората не пропускат да коментират и факта, че на заден план се вижда тренираща на уредите жена с дълъг панталон и блуза с къс ръкав, въпреки високите сутрешни температури.

"Всяко нещо трябва да си има граница! Жалко за нас и за децата ни, какво да им обясним при вида на такава гледка!“, реагираха в мрежите някои жители на Монтана. 

Добавете Вашия коментар

TOP