Слънце и дъжд през уикенда

08 Юни 2018 | 20:14
0 коментара
Общество

Почивните дни ще започнат със слънце, но още в събота вечерта в Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има валежи и гръмотевични бури, на места и градушки, предаде репортер на БГНЕС. Количествата валежи в Западна и Северозападна България ще бъдат от 25 до 40 л/кв.м.

Температурите в събота ще бъдат високи – между 27 и 32 градуса.

В неделния ден до обяд се очаква да бъде слънчево, следобед отново ще има валежи и гръмотевични бури в Западна България. Температурите слабо ще се понижат. В сряда ще бъде горещо през деня, в следобедните часове се очакват гръмотевични бури / БГНЕС Новата седмица ще започне с много слънце и високи температури, без валежи. Във вторник ще бъде предимно слънчево и топло, валежи също не се очакват. Новата седмица ще започне с много слънце и високи температури, без валежи. / БГНЕС В сряда ще бъде горещо през деня, в следобедните часове се очакват гръмотевични бури на места в Западна и Централна България.

Температурите през деня ще бъдат между 32 и 35 градуса. В четвъртък се очаква понижение на температурите, ще има отново валежи. В петък валежи също ще има на по-малко места, температурите ще бъдат между 25 и 31 градуса. В събота и неделя съществена промяна на времето не се очаква. Температурите ще бъдат между 25 и 30 градуса. /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP