Служители от

11 Май 2023 | 10:28
4 коментара
Общество
Благоевград
Служители от

Служители от "Паркинги и гаражи" вдигнаха автомобила на бившия заместник-кмет в Благоевград и пенсиониран полицейски началник Любен Милев. Уреденият на пост в ЮЗДП председател на БСП в града не е платил левче за престой на колота в Синя зона. Досвидяло му да плати нищожна за него сума от високата си полицейска пенсия и четирицифрената заплата в ЮЗДП, коментираха от общинското дружество.

Очевидци коментираха, че минути, след като паякът щракнал Милев пристигнал на скандал. Започнал да заплашва със служебното си положение. Щял да ги уволни всичките, когато стане кмет след пет месеца. Сигнал за случилото се подадоха в социалната група "Арена Благоевград" и заддадоха резонни въпроси към "велможата" Милев и евтиното му поведение:

"Редно ли е другаря Милев многократен кандидат за депутат и удобно наместен в ЮЗДП, за пореден път да погазва правилата, да няма левче за Синя зона и да сипе заплахи спрямо хората които си вършат работата? Това ли трябва да е лицето на председателя на БСП - Благоевград, това ли трябва да е примера на един бивш заместник кмет и претендент за власт? Другарю Милев, законите са за всички без значение за какъв се смятате или бившите зам.- кметове още не сте го разбрали", питат благоевградчани и го съветват: Ако можете да цитирате правилата, значи може да ги спазвате. /Е новина/

Добавени коментари

За бритдъо публикува:
12 Май 2023 | 13:34
Бриндо поръчкова уроспио цял живот лапаш на гробарите
Росица публикува:
12 Май 2023 | 11:48
Такива на бесилото
Блажко 161 публикува:
11 Май 2023 | 18:29
Браво на момчетата!! Забравил се пенсионер с комунистическо самочувствие... мачкай паяк!!
aaaa публикува:
11 Май 2023 | 11:58
стари новини и кой знае кво

Добавете Вашия коментар

TOP