Слуги носят закуска на благоевградчанката Лили Стефанова в леглото на милионерски син

03 Ноември 2017 | 15:51
4 коментара
Любопитно

Богаташът на благоевградчанката Лилия Стефанова от „Ку-ку бенд“ я глези като истинска принцеса. 

Беквокалистката на Слави Трифонов от няколко месеца върти любов с милионерски син, чийто бизнес е ориентиран в чужбина. Тузарят буквално носел Лили на ръце, обсипвал я с подаръци и се стараел нищо да не й липсва, пише столичен седмичник. 

Наскоро дори се чу, че беквокалистката обмисля да напусне „Шоуто на Слави“, след като приятелят й предложил да я издържа. Гаджето й щяло да й осигури всичко, което си пожелае, включително да й проправи път към собствена музикална кариера извън сянката на Дългия.

Лили се похвали наскоро в социалната мрежа, че приятелят й я зарадвал с огромен букет есенни цветя и богата неделна закуска в леглото, приготвена уж лично от него.

Запознати разкриват, че угощението било дело на няколко слуги, с които разполагал милионерският син в дома си.

Добавени коментари

Ирина публикува:
12 Ноември 2017 | 22:54
Ха ха ха ужас. Стой си на мястото, че е ясно на целия град как драпа майка ти и как лиза гъзове нагоре надолу за да те внедри при дългия и театъра, който разиграхте задкулисно уж с отпадането ти от Гласа на България, та случайно да те вземат при слави. Кукувице градчета. Наистина не си гърми патроните, че кой ли ще те вземе друг за певица не знам
Живко публикува:
03 Ноември 2017 | 18:19
Тя понеже грее с много талант и глас, та и солова кариера ще прави. Да не забравяме, колко по-кадърни певици е имал Слави от нея, които така и не прокопцаха като солови певици.
Жена публикува:
03 Ноември 2017 | 17:28
Поредната кифла, която при появата на мъж с пари е готова да зареже работата си и да се кутне в леглото му...... А докога мила? Ще ти кажа, докато се появи следващата куха лейка..... Доста труд положиха някои хора да те внедрят при Славе..... не си гърми патроните, че ще останеш накрая с пръст в г.з...... Такова ви е възпитанието да ламтите само за пари! Жалко!
asumsi публикува:
03 Ноември 2017 | 16:57
Ebati krokozavara! Kato katastrofiral samolet e!

Добавете Вашия коментар

TOP