Случаят Тютюков се заплита. От Пирин опитват да спрат бягството на футболиста

13 Януари 2024 | 17:13
4 коментара
Спорт
Благоевград
Случаят Тютюков се заплита. От Пирин опитват да спрат бягството на футболиста
ФК Пирин сезира СТК по случая с Борис Тютюков

Ръководството на ФК Пирин изпрати становище, с което сезира Спортно-техническата комисия към БФС, заради неправомерен опит да бъде прекратена картотеката на Борис Тютюков.

Състезателят напусна отбора без предупреждение, изпращайки молба за едностранно прекратяване на трудовия му договор по куриер. Мотивите са силно оспорими, като доказателствата в полза на клуба вече са изпратени на СТК.

Междувременно клубът ще стартира дисциплинарно производство срещу Тютюков. Припомняме,  че Тютюков напусна Пирин и ще се присъедини към Арда Кърджали, въпреки, че има договор до лятото на 2024 година.

Добавени коментари

До факти публикува:
13 Януари 2024 | 23:33
Прав си но хората които плюеха по предишните бяха тези които са в момента включително Митревски който се е скатал на топличко и си кротува,Отбора вървеше а те не спряха да плюят,а сега са на път да разбият готов отбор ,те нямат място в Пирин и ще го усетят много бързо,футболистите започват да напускат???
Факти публикува:
13 Януари 2024 | 20:10
Е е е как не Ви омръзна все някой да Ви е виновен. Преди Елезов да се върне,плюехте пак по другите хора в отбора. Ама на нас българите ни е в кръвта да си търсим оправдание и виновни.
боклук публикува:
13 Януари 2024 | 17:52
Деееба тая грозна муцка. Като я видя и ми се присира.
Рек публикува:
13 Януари 2024 | 17:46
Теб не те ли е срам да се появяваш по медиите бе,Няма футболист от отбора който при възможност да не напусне,Толкова много ви искат,Ще погубите отбора,Колко по бързо се махнете толкова по добре,Сигурно Дафинов е виновен че всички искат да напуснат,

Добавете Вашия коментар

TOP