Следните ПТП-та са станали в Област Благоевград през почивните дни

07 Декември 2015 | 12:39
0 коментара
Криминално
Следните ПТП-та са станали в Област Благоевград през почивните дни

На 04.12.2015 г. около 08:20 часа, на сух асфалтов път, Д.В. (59 г.) от с. Дебрен, общ. Гърмен управлявайки мотопед „Хонда Ц-50”, движейки се в посока с. Гърмен – гр. Гоце Делчев, блъска пресичащо пътното платно куче, вследствие на което губи контрол над МПС и пада. Д.В. е получил фрактура на дясната ръка и е настанен за лечение в МБАЛ „Иван Скендеров”, без опасност за живота.

На 06.12.2015 г. около 15:00 часа, при ясно време и мокър асфалтов път, правоспособният водач С.С. (20 г.) от гр. Кърджали, управлявайки лек автомобил „Фолксфаген Бора” по пътя от м. Юндола  към гр. Якоруда, движейки се с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила, излиза вляво извън пътното платно и се блъска в крайпътен скат. При пътно-транспортното произшествие е пострадала возещата се на задната седалка В.Н. (19 г.) от гр. Пазарджик, която е получила фрактура на лявата предмишница. Прегледана е във ФСМП-Разлог, откъдето е освободена, без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в издишания от водача на автомобила въздух е отрицателна.

Около 23:00 ч. на 06.12.2015 г. в с. Струмани, на осветен, сух участък от асфалтов път, правоспособният водач Н.Ф. (37 г.) от с. Стумяни, управлявайки лек автомобил „Опел Вектра”, губи контрол над автомобила, излиза вдясно от пътя и се удря в крайпътно дърво. Н.Ф е транспортиран в МБАЛ-Сандански и след преглед е настанен за наблюдение в хирургично отделение с комоцио, без опасност за живота.

Добавете Вашия коментар

TOP