След въпросите на Pirinsko.com "любимката" на Борисов Гергана Костова напусна ВиК - Разлог!

29 Април 2022 | 17:55
53 коментара
Общество
След въпросите на Pirinsko.com любимката на Борисов Гергана Костова напусна ВиК - Разлог!

„Всяко начало има своя край и всеки край е едно ново начало“.

 

Шефката на инкасаторите във ВиК за район Разлог Гергана Костова е освободена от длъжност. Това е станало по взаимно съгласие, потвърди управителят на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград Валери Миков.

„Колежката отговаряше за инкасаторите в района в Разлог, към който са още общините Банско, Белица и Якоруда. Предложена й бе друга работа, която тя прие, но след една седмица чистосърдечно каза, че й е трудно да се справи, и пожела да напусне. Гергана Костова е изключително съвестен служител. Разделихме се по взаимно съгласие“, заяви шефът на държавното дружество. На нейното място ще бъде назначен вр.и.д., след което ще бъде обявен конкурс.

Гергана Костова е общинска съветничка от ГЕРБ в ОбС – Разлог, а в началото на месеца стана мишена на остри критики и нападки за злоупотреби в някои медии. Управителят на ВиК ЕООД Валери Миков добави, че са предприети редица мерки за подобряване работата в дружеството, включително ограничаване на загубите в резултат на течове, аварии, незаконни присъединявания, установени при извършения одит, резултатите от който ще бъдат обявени официално.

След публикация с въпроси на Pirinsko.com "любимката" на Бойко Борисов - Гергана Костова напусна ВиК - Разлог! Полицейска съпруга дерибейства в Разлог с благословията на ГЕРБ!

И въпреки, че медия Pirinsko.com даде възможност за отговор на въпросите, общинската съветничка от ПП ГЕРБ и бивш вече началник инкасо във ВиК Разлог Гергана Костова напусна и слага край на ерата ГЕРБ. 

1. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова не изпълнява служебните си задължения, като организатор продажби и инкасо при събиранто на задължния към водното дружество?

2. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е допуснала за последните години над 500 000 лева задължения на физически и юридически лица приближени до ГЕРБ?

3. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова не е уведомявала по надлежния ред длъжници на ВиК Разлог с цел задълженията да са с изтекла давност?

4. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е допуснала незаконни присъединявания към ВиК мрежата в общините Разлог и Банско, като всички са приближени до партията на Борисов - ГЕРБ?

5. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е назначила вуйчо си на работа във ВиК Разлог, за да отговаря за хлорирането на водата?

6. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова незнае, че близки до нея служители на дружеството в Разлог са крали белина и продавали в хотел в Банско?

7. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е запозната с фалшивите сигнали за авария, след което багера на дружеството работил на частно в полза на приближени до самозабравилите се първенци в ГЕРБ - Разлог.

8. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е използвала за влияние служебното си положение?

9. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова преди местни и парламентарни избори е правила предложения към бившата управителка на ”Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград инж. Росица Димитрова да се стуимулират финансово най-приближените "послушковци" от ГЕРБ в дружеството под формата на допълнително материално стимулиране (ДМС). 

10. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова заедно със служители от водното дружеството са участвали в митинги, предизборни кампании на ПП ГЕРБ, концерти на певеца Веселин Маринов, както в област Благоевград, така и в София за сметка на ”Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград?

11. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е взимала процент от събираното желязо от багериста на ВиК - Разлог, който събирал след всяка авария в двора на дружеството?

12. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е паркирала личния си автомобил марка Тойота в двора на дружеството, като плашела персонала, че това е колата на управителката инж. Росица Димитрова?

13. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е инструктирала всички инкасатори към ВиК дружеството да сигнализират първо и единственно на нея за назаконно открити присъединения към ВиК мрежата, както да не нарушават спокойствието на гражданите, особено ако са членове на ПП ГЕРБ?

14. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова не е потърсила съдействие от органите на реда, когато нейните служители са били подложени на унижение дори малтретирани при изпълнения на служебните си задължения, а именно да проверяват водомерите на затворени или добре охранявани обекти на лица близки до ГЕРБ и криминалния контингент?

15. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е купила джип марка Тойота от бившата шефка на ”Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград инж. Росица Димитрова за сумата от 80 000 лева?

ОЧАКВАЙТЕ ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ С ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ ВЪВ ВИК - РАЗЛОГ, ЗАЩОТО РАЗЛОЖКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ!

Добавени коментари

Аз публикува:
01 Май 2022 | 15:57
Абе, всичките ли сте неграмотни в този район, или един неграмотен трол си говори сам?
Миле публикува:
01 Май 2022 | 09:26
Прав о този от Сръбо.Имам съседи с голяма градина,кого съм ги питала колко вода плащат ми отговарят,че не знаят.Аз нямам и леха,а плащам повече вода..Това дали е честно ?
До Сръбо публикува:
01 Май 2022 | 07:32
В Разлог байпасите изчезнаха оти се топим ама спремо байпасо на Васка Бележкова в кланницата и на голф- игрището чиято вода плащаме
От сръбо публикува:
30 Април 2022 | 22:53
Може би да е малко прувеличено,на почти всички в Разлог,които имат градини имат и байпаси,с останалите плащат повече вода от тези с градини
Аааа публикува:
30 Април 2022 | 21:09
Ета той управителя си е казал по горе че е съвестен служител, пък вие не та не! Евала на миков че си е защитил служителите! Той поне знае че е сготвена заради политически поръчки!
ВиК публикува:
30 Април 2022 | 21:03
В маалата в Разлог годишно не се плаща вода за около един милион помашките села в Белица и Якоруда масово са без водомери и плащат такса по 20 лева на месец па сека каща полива градина с 1-2 крави и гуде така че простаците от община Разлог плаща всички разходи на Вик Разлог ОВЦИ това благодарение на Герб ДПС Мечоко и Радко Тумбев
Община публикува:
30 Април 2022 | 20:42
Овци Разложки дайте да се вземем в ръце само на голф- игрището на Бетоловото водата ако се плаща не ни трябват заеми от Европа там до вилата на Бай Тошо направиха около 30 кв. Каптаж и всичко ходи към голфа а тия с вода Предел къде всеки ден пълнят там вода плащат жълти стотинки
До селянин от Добърско публикува:
30 Април 2022 | 20:28
Земи си Гери при теб в Добърско и знай дим без оджин нема и в сека лъжа има малко истина та от 500 000 и нагоре 100 000 да е ощетила теб и други жители на общината да си плаща за джяволъко ама лошото е че нема държава знаеш свекоро и твоя селски бай ти Владо Костов колко години краде и ядец
селянин от добърско публикува:
30 Април 2022 | 17:22
крадеца вика дръжте крадеца,пък дали е вярно все тая важното е да се плюе простака си е прастак
Добърско публикува:
30 Април 2022 | 17:14
Не искаме да те виждаме повече нито в Добърско, нито в Драглище боклук крадлив... Стой си в панелката на автогарата и не се показвай повече
хубава работа публикува:
30 Април 2022 | 16:48
леле ване димитров на тоя само му дайте малко власт и гледайте фокуси ,измамник с документи и то осъден да връща пари ха ха ха,а сетете се от къде ще ги вземе
Мутри публикува:
30 Април 2022 | 16:01
В Благоевград сме убедени, че по-голям крадец в областта от Неделчо няма. Разминава се се с глоба 80хл.лв., която няма да плати. Хората, които назначи, правила мили очи на Дончо, а сега на БСП и новия кмет. Хора честни, с позиция. Жалко за нормалните в ГЕРб.
До адвокат Димитров публикува:
30 Април 2022 | 15:30
Айде де земи се в раце напрай нещо за нас простосмъртните след Татарски ти си втория разложанин докопал се до големата власт
Кучи Меч публикува:
30 Април 2022 | 15:17
Гошката Костов си е бая ми ти будала не му яжте к- о той се води маж по документи
Марсол публикува:
30 Април 2022 | 12:58
Че те порази и тебе мръсно копелее!
Мвр публикува:
30 Април 2022 | 12:56
Мъже и Георги Костов полиця си купи и всички изпити отделно преди време има данни!
@#$%^чьолйфк публикува:
30 Април 2022 | 12:24
Цапата докато се направе на мафиот, каковто не е, жена му троши курове по градо, и манечкия Цапа е помяр, а майка му и моя кур е лапала и трошила, хахахахаха педерас мръсен Цанов, да ве заеба и чобането, нишчо не станува от вас.
Будала публикува:
30 Април 2022 | 12:19
Целувал не целувал ама иска проверка на Голф игрище на Рибката на Баничките до Мехомия Сарай и още много по Банско и 3-4 земеделски производители се че организираме Възраждане
кримка публикува:
30 Април 2022 | 11:52
този пламен или пламена беше,не беше ле и тя земеделец,май май оплескал е работата ще попитаме
баш будала публикува:
30 Април 2022 | 11:47
нещо май май само един плюе под различни имена,а като излезне по центаро на всички ръката целува и с всяка власт е.
Будала публикува:
30 Април 2022 | 11:38
Само Голф- игрището на Бетоловото ако си плаща водата ке требува Че подменят целата Веика мрежа на Разлог и не ни требва никаква ВикАсоциация и кредити от Европа мошеници от Герб
Горски публикува:
30 Април 2022 | 11:31
Реве им се на гробаджиите Язовецо организира стачки не може да краде нема материал нее кат навремето вече и тои е облекъл доковиците и бичи
Марин публикува:
30 Април 2022 | 11:25
Гербаджиите нарочно яда лайна за Пламен Хаджиев Радко Тумбев и друджи говнаре да отчая народо МРЪШИ от ГРОБ има и други кадърни че ве носат в КОМПИ спете спокойно кражбите се знаят
Абе Комшия публикува:
30 Април 2022 | 11:20
Добре че напрахте некой хотел та разложене да работат в държавните институции в Разлог само гербаджии и помаци от ДПС младежта по София и чужбина и в нашта община от Татарско време немож да влезеш пращат те да чиснеш във Фронтофис земята я дадоа кат бели петна на 3-4 гербаджии гуши да пънат иначе ламбите светат и ние подсмръчаме
...and justice for all... публикува:
30 Април 2022 | 11:16
Въпросът е, че всички си пълнят гушата и изчезват, няма съд и затвор...освен това не знам защо спрягате имена, които са били уж опозиция, а са всичките тези години бяха на трапезата с ГЕРБ...има доста кадърни хора извън Разлог, които не са били част от тези зависимости, корупционни практики и конфликти на интереси и биха управлявали прекрасно града...кога ще подкарат и захари, дамяновия финансист-неговия подпис е навсякъде и пожизнения директор на болницата...
хо хо публикува:
30 Април 2022 | 11:13
Ако пламбата е кмет мата хари ще е с пишка.
1111111 публикува:
30 Април 2022 | 10:55
Разложката Мата Хари! Но на живо е още по красива! И аз искам да съм бойко
чауш публикува:
30 Април 2022 | 10:32
сега като пламен стане кмет,червените фенери ще станат на мода пак ще се прочуем ха ха,тогава ще видите педераски работи свет ще ни се завие
комшия публикува:
30 Април 2022 | 10:26
какво искате бе селяни,градо ви свети каквото може се прави,голямото строителство е далеко който му се работи -работи,който може бизнес прави го и му върви,елате в банско да видите какво е един документ да изкараш минимум 3 месеца те разкарват по отделите та и от това презастрояване и работа няма,ама вие ревете като такова за невеста пу
Надка хадиевя публикува:
30 Април 2022 | 10:25
Инициаторите каназирев и кацунов пълнат главата с глупости на Пламен Хаджиев! Всичко се знае! Дано само брендо знае и напише после че над костовата има още 10 началници има одити! Тя дари ни е ръководител ама важен е сеира
Овца от Илико публикува:
30 Април 2022 | 10:20
Големи ОВЦИ сме разложане за 30 години 10-15 души ни разкатаа фамилията
PP публикува:
30 Април 2022 | 10:11
prosti xora,slaba darjava promqnata e dokazatelstvo za tova,a v okoliqta prostotiqta nqma mqrka
Илико публикува:
30 Април 2022 | 10:04
Заебете ги Гербаджите за них сички са прости боклуци курви и така преди избори ни правят свирки и теманета сетне ни фърлат на кучетата
От ВиК До бай Марин публикува:
30 Април 2022 | 09:59
Изглежда ти си мъжка проститутка на Бойко и си минал през спалнята в сараите му в Банкя в Костовите далавери е участвала още една жена на кука малко мургава дека Буллес и направи къща в Дъгата маала на три етажа с магазини
бай марин публикува:
30 Април 2022 | 09:53
вчера полицията е арестувала ОПГ за мъжки проститутки за работа в чужбина,но някои са пратени в разлог и блг задачи-да лъжат,да мажат,да чернят ,да пишат и говорят глупости за неудобните абе пълни педераси,ама и тези дето им вярват и те са като тях
много са публикува:
30 Април 2022 | 09:45
я си мислех че само драглищенето са прости но като гледам коментарите и банскалиите не са по надзад каквито и лъжни да напишат все веруват та и коментират
МАРИН публикува:
30 Април 2022 | 09:42
ПЛАМЕН Е ПОКАЗВАЛ НЕКАКВИ ДОКУМЕНТИ ЗА КОСТОВА ЗА ПРОКУРАТУРАТА И ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ ЕЕЕЕЕЕ СА СЕ НАГЛАСИХА ГЕРБ
Комшия от Банцко публикува:
30 Април 2022 | 09:34
Убаво де в Струма пише че в Петрич са арестували жена на полицай за 6 000 иляди па вие бабуджярето викате че Костовата е преебале Веика с 500 000 та и отгоре оти не я арестувате или немате МАДЕ
nie sme si ovci публикува:
30 Април 2022 | 09:23
nie sme si ovci be ot doma ne vadat kat stoka da glasuvame e gledaite shte sa pravili pari koli kamioni kashti e se pak kato doidat izbori pa che pochnat po kashtite da gi pravim savetnici a ma toq pach s tegata
Нидобръцко публикува:
30 Април 2022 | 09:18
С тае цръвена връзка Гергана Костова бая прилича на Мата Хари що снима чекмеджето на Бойко Тиквата
Горно Драглище публикува:
30 Април 2022 | 09:14
На Гергана Костова Милеинжинеринг с пари от Европрограми и ремонтираа и разшириха къщата на майка Дешка в Драглище и Дешка дигна главата марш в Добърско при свекоро и крадецо цел живот на дръвен материал горския Владо Костов в Драглище я нечем
вароше публикува:
30 Април 2022 | 09:09
вейка да изгони цапата знае ке се прави с белината цапата е най неграмотния човек в разлог жена му поооооостригва лююдето а той само глупости дума май не е на център да дожда да му дам едно важе и да не се мачи ................... будала с документ
драглище публикува:
30 Април 2022 | 09:01
на тези избори въобще неискам да ми идва да ме моли да гласувам за герб тя си направи нейното. гергана нее лош човек но се подаде мафията в разлог. изпълняваше заповедите на копанарова герчев форфаров гюров мацурев е дойде и края куписи скъпа кола за сто бона стига край.
Даскало публикува:
30 Април 2022 | 08:36
Гербаджиите да не разчитат на избори наесен такива няма да има Изчегъртване докрай
ВиК публикува:
30 Април 2022 | 08:24
Айде и Пъдпъдъко и Цапата омръзна ни от тия мръши Катранджиев не се мотай
Томе публикува:
30 Април 2022 | 08:22
Само за курви има такава длъжност организатор продажби е ще продава
Филипини публикува:
30 Април 2022 | 03:12
Ясно е че не ставаш за нищо прост народе, нека па си дойде Боко, виенско колело, нека си трупаа крдците, заслужавате си ги, авал да ви са!
така е публикува:
29 Април 2022 | 22:46
Умните хора малко по малко разбират накъде отиват нещата всичко се подрежда това ще се види на изборите есента,дотогава ще се наслушаме на всякакви простащини и лъжи но трябва и през това да се мине
ха ха публикува:
29 Април 2022 | 22:18
Герб това - Герб онова, ама след ПП май май няма кой да дойде,натам отиват нещата а тези които са само недоволни то всеки им е виновен
фен публикува:
29 Април 2022 | 22:09
кой ли пък вярва какво се пише тук,ама в такова време живеем лесно се очернят хора ,но след време всичко си идва на мястото
Я съм публикува:
29 Април 2022 | 21:49
Да я таковака куче, и кучето да съм я
Иванов публикува:
29 Април 2022 | 21:18
Е напуснала ама няма разследване,няма наказание!! Това се отнася и за герчев,икономов,камбитов и др.!
накол публикува:
29 Април 2022 | 18:49
Курви сбогом, поздрав за всички гербаджийски боклуци от Разложка околия !

Добавете Вашия коментар

TOP