След вота: В ГЕРБ-Благоевград избухна недоволство, искат оставка на ръководството

09 Ноември 2023 | 15:03
3 коментара
Общество
Благоевград
След вота:  В ГЕРБ-Благоевград избухна недоволство, искат оставка на ръководството
След вота в ГЕРБ-Благоевград избухна недоволство, искат оставка на ръководството


Събрание на общинската структура на ГЕРБ-Благоевград ще се проведе в понеделник, 13 ноември, от 18:00 часа в зала „22 септември“. То се свиква от общинския лидер Даниела Савеклиева, за да се обсъдят актуални въпроси.


Членовете на няколко клуба в Благоевград обаче се очаква да променят дневния ред на общинското събрание и да повдигнат важния въпрос за поемане на отговорност от общинското ръководство заради слабия резултат на местните избори и довеждането на партията в областния център на Пиринско до най-ниската й точка.

Местните лидери така и не успяха да консолидират пълна подкрепа за независимия кандидат за кмет Илко Стоянов, който ГЕРБ официално подкрепи, като още преди кампанията имаше ясни индикации, че активистите на партията няма да работят за него с пълни сили.

Още по-тежък е ударът за хората на Бойко Борисов в Благоевград след вота за общински съветници. През 2019 година партията получи най-много гласове – 4067, което й позволи да има най-много местни парламентаристи – 6. А сега доверието си на ГЕРБ за ОбС дадоха едва 2846 души, което е дори трети резултат след ВМРО-БНД и ДПС. Това отреди почти периферна роля на съветниците на партията, които ще са четирима.

Затова е съвсем логично симпатизантите на ГЕРБ да негодуват и да искат да получат отговори защо рухна партията в Благоевград. /Илинден прес

Добавени коментари

Чочо публикува:
09 Ноември 2023 | 16:45
За децата пари от Бюджета ,а депутатите заплати от капачки.
истината публикува:
09 Ноември 2023 | 16:10
КАКВО РЪКОВОДСТВО КАКВИ ПЕТ ЛЕВА.ОКОЛО 10 ЧОВЕКА ОТ ГЕРБ НА ДИРЕКТОРСКИ ПОСТОВЕ ДОБРЕ ЗАБЛАЖИХА. ФИРМИ СПОНСОРИ НА ГЕРБ НАТРУПАХА МИЛИОНИ ОТ НАГЛАСЕНИ ПОРЪЧКИ. НО НЕ ЗА ТОВА МИ Е ДУМАТА. КАКЪВ ЧОВЕК СИ .С МЕН СИ В БЛАТОТО .РАБОТА НЯМА .ПАРИ НЯМА.СЪБИРАМЕ КАПАЧКИ ДА КУПИМ ЛИНЕЙКИ ЗА ДЕЦАТА А ДАВАМЕ МИЛИАРДИ ЗА САМОЛЕТИ КОИТО ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ПРИ ПЪРВИЯТ ПОЛЕТ.И ОЩЕ И ОЩЕ.КАЪВ ЧОВЕК СИ ИМАШ ЛИ АКЪЛ ДА ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ.
Ганчо публикува:
09 Ноември 2023 | 16:00
То нали Бокич си го избра!

Добавете Вашия коментар

TOP