След Сатовча! В Гърмен събраха 36 002 лв. в помощ на деца сираци

29 Декември 2018 | 19:03
0 коментара
Бизнес

Стотици хора с добри сърца подкрепиха благотворителната инициатива „Да подадм ръка-2018” на община Гърмен.

На различни места бха поставени кутии за дарения, проведоха се и няколко големи събития за набиране на финансови средства в подкрепа на 35 деца полусираци и на едно дете сирак.

Само по време на благотворителния коледен коктейл в община Гърмен се събраха 23 600 лева. Благородната инициатива продължи с благотворителен коледен концерт на 21 декември от 16,00 часа в залата на читалището в село Гърмен, в който участваха самодейци от общината и народната певица Бояна карпатова. Два часа преди музикалното събитие се организира и благотворителен базар.

„За мен е чест и удоволствие да изразя благодарността си към всички  добри хора, които подкрепиха  и  участваха в благотворителната инициатива. Да направиш добро, да дариш усмивка, да подадеш  ръка, когато някой се нуждае от опора, да вдъхнеш кураж, когато някой е обезверен – това е велико! Благодарение на активното Ви участие и подкрепата на  това благородно дело се събраха 35 002 лв., които се разпределиха между 35 деца полусираци – по 946 лв.,  и едно дете сирак - 1892 лв. Вие показахте какво означава съпричастност, милосърдие, доброта, да уважаваш и обичаш, и да подариш надежда, когато най-много имаш нужда от нея. Благодаря ВИ, добри хора!”, се казва в специално обръщение на общинския кмет Минка Капитанова.

Добавете Вашия коментар

TOP