След публикация на Pirinsko.com! Община Благоевград се събуди и кмета започна да кърпи дупките в града

09 Декември 2022 | 13:07
1 коментара
Общество
След публикация на Pirinsko.com! Община Благоевград се събуди и кмета започна да кърпи дупките в града

След публикация на Pirinsko.com: Огромни дупки, като кратери "зейнаха" по уличната мрежа в областния център. Община Благоевград се събуди и кмета започна да кърпи дупките в града.

Гражданите сигнализираха за повреди по пътната настилка, които създават опасност за участниците в движението.

Недоволни шофьори коментират в социалната мрежа. Благоевградчани готови на бунт, ако не се запълнят в кратак срок дупките по уличната мрежа в Благоевград.   

"Счупихме си колите, срамота е в кой век живеем! Защо не се запълват дупките с плътна асфалто-бетонна смес вече една година, от както Илко Стоянов е кмет"?, коментират пред Pirinsko.com гневни шофьори.

"В дупки е целият град, късаме гуми, постоянно сме в сервизите, а всички си плащаме данъците, нямаме обяснение, защо никой не взима под внимание този проблем. Вижте улица Броди в кв. Струмско, улиците при Джамията, кварталите Грамада, Еленово, Ален мак, вижте на центъра пред общината какви ями има", коментират недоволни и таксиметровите шофьoри.

Ето какво съобщи община Благоевград по повод дупките в града. 

Община Благоевград продължава дейностите по изкърпване на уличната мрежа, жителите могат да подават заявления за асфалтиране до 14 декември

 

До 14 декември жителите на Благоевград могат да подават писмени заявления за улици, нуждаещи се от изкърпване. Причината за определения срок е, че през зимния период асфалтовите пещи се гасят, а дейността се възобновява през пролетта. Заявленията следва да бъдат входирани на гишетата на Деловодство, намиращи се на партера на общинска администрация или да бъдат изпратени на e-mail: [email protected] .

Община Благоевград работи регулярно, по предварително изготвен график, за възстановяване на неравности по уличната мрежа.

В момента се извършват дейности по асфалтиране в м. Картала, в к.к. Бодрост. От няколко дни настилката по ул. „Броди" също се подготвя за полагане на асфалт.

Дейности по изкърпване на дупки се извършват в централната градска част на Благоевград и в различните квартали.

През последните месеци Община Благоевград успя да положи и фрезован асфалт по десетки улици, които до момента бяха на земна основа, както в града, така и в малките населени места.

След публикация на Pirinsko.com! Община Благоевград се събуди и кмета започна да кърпи дупките в града

Добавени коментари

feri публикува:
09 Декември 2022 | 21:01
elleeeeee toq se nasraaaa

Добавете Вашия коментар

TOP