След отказ на Стоян Стоев: Крум Аргиров е назначен за втори заместник областен управител в Благоевград

26 Януари 2024 | 10:37
2 коментара
Политика
Благоевград
След отказ на Стоян Стоев: Крум Аргиров е назначен за втори заместник областен управител в Благоевград

След отказа на Стоян Стоев да поеме длъжността зам.-областен управител, структурата на ГЕРБ Сандански предложи ветерана Крум Аргиров. Той е назначен със заповед на министър-председателя Николай Денков за втори заместник областен управител на област Благоевград. Това съобщиха от областната администрация. 

През юли 2023 г. като заместник областен управител на област Благоевград бе назначен Александър Мацурев. На 17 октомври миналата година, със заповед на министър-председателя Николай Денков, за втори заместник областен управител бе назначен 44-годишният Христо Ангелов. След местните избори през октомври миналата година Мацурев напусна поста и положи клетва като избран общински съветник в Банско. Мястото на Александър Мацурев трябваше да заеме Стоян Стоев от Сандански, който загуби кметските избори в Сандански, но стана общински съветник.  

Крум Аргиров е завършил висшето си образование във Националния военен университет „Васил Левски“ – Велико Търново, а магистратурата си получава във Военна академия „Г.С. Раковски“ в София. Има 18 години трудов стаж в Министерство на отбраната, четири години е бил управител на УВЕКС ЕООД – Сандански. От 2000 г. до 2003 г. е старши национален представител в работна група на Комитета по Въоръжения към НАТО. Семеен, с две деца, съобщиха от областната администрация. 

Аргиров вчера официално встъпи в длъжност и бе представен на администрацията в Благоевград. 

Добавени коментари

шпионин публикува:
26 Януари 2024 | 20:34
бай курме е с пагон не е доносник не е шпионин вие си знаете каков е ама на седемдесе години да ми се прави на заместник областен е малко ми и два в повече срамота е пенсията да заема постове на манолев мустакатия слуга.
само питам... публикува:
26 Януари 2024 | 16:58
На колко години е пенсионерът!

Добавете Вашия коментар

TOP