След опита за убийство: Светският хроникьор Денди с втора операция, животът му продължава да е в опасност

22 Февруари 2022 | 17:55
0 коментара
Общество

Втора операция претърпя в Окръжна болница (София) популярният светски хроникьор Любо Милчев - Денди. Животът му обаче продължава да е в сериозна опасност.

Ето какво информират лекарите: "Днес, екип от неврохирурзи и реаниматори направи на Любомир Милчев (Денди) втора черепно-мозъчна операция. В момента пациентът е приведен в КАИЛ(реанимация) на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД. Състоянието му продължава да е тежко и има реална опасност за живота му", цитира съобщението "Марица".

Припомняме, че след жесток побой миналата седмица Денди беше приет в болница "Св. Анна" в четвъртък с тежка черепно-мозъчна травма и в много тежко състояние - с множество фрактури на черепа, отоци и хематоми. Денди се бори за живота си и не е идвал в съзнание, съобщи вчера говорителят на болницата Антон Луков. По думите на говорителя "шансовете на Денди не са никак големи".

Както „Телеграф“ вече писа полицията разследва опит за убийство срещу Денди. Той живее в апартамент на ул. „Св. Иван Рилски“. Именно там, паднал по очи, той бил открит от негов приятел, с когото съжителствали. Това станало в 2 ч. след полунощ в петък. Мъжът бил разпитан и обяснил, че излязъл от жилището още в четвъртък. Когато се прибрал при Денди, външната врата била заключена отвътре. Човекът отключил и останал безмълвен. Милчев лежал на пода, а на главата му зеела огромна рана. Той незабавно извикал линейка и полиция.

Добавете Вашия коментар

TOP