След Благоевград! Цветанов обсъди с хората в с. Плетена новия си политически проект в местната кръчма

11 Септември 2020 | 16:08
2 коментара
Политика

След като вчера, Цветанов започна партийното строителство от Благоевград, днес той се срещна с местните от сатовчанското село Плетена, като място на сбирката бе местна кръчма.

Бъдещите учредители на партията на някогашния вицепремиер бяха почерпени с кафе, минерална вода и безалкохолни напитки.

"Благодарен съм, приятели, за това, че заедно обсъждаме учредяването и целите на новия политически проект Републиканци за България. Благодаря сърдечно и на Венци Манов лично, че е част от каузата ни и заедно ще изградим местната структура на Републиканци за България", написа днес Цветанов във фейсбук профила си и публикува снимки от днешната си обиколка в региона.

Приипомняме, че в четвъртък вечерта лидерът на бъдещата партия "Републиканци за България" организира своята първа среща с привърженици, на която бяха обсъдени въпросите около нейното учредяване и създаването на местни структури.

На партийната сбирка присъстваха бившите кметове на Благоевград, Сандански и Банско Атанас Камбитов, Георги Икономов и Кирил Котев, които подобно на Цветанов напуснаха ГЕРБ. И тримата са смятани за особено верни на Цветан Цветанов.

Добавени коментари

Само питам публикува:
12 Септември 2020 | 12:49
Цвък ли е черпил по един швепс?
Slahsten публикува:
12 Септември 2020 | 00:19
Cvetanov Ela v Slashten v Sofiiskoto. Tam te chakat Misho Birata, Shikilata, Bufera i o6te dr prodajnici. Ako ima kelepir, 6te ima sdelka i s tebe...

Добавете Вашия коментар

TOP