Слави забрани сватбата на Грахич с разложанина Кристиян Шаламанов, певицата в истерия

27 Август 2015 | 17:59
0 коментара
Общество
Слави забрани сватбата на Грахич с разложанина Кристиян Шаламанов, певицата в истерия

Нов скандал разтърсва "Шоуто на Слави" преди големия концерт на "Ку-ку бенд" и компания на националния стадион "Васил Левски", до който остава по-малко от месец. Слави Трифонов бил толкова напрегнат покрай предстоящата грандиозна изява, че отново е върнал старите си методи на шефстване над подчинените си. На репетициите, които били почти денонощни, той не спирал да крещи на екипа си и дори да заплашва с глоби и уволнения, издават хората му, цитирани от pik.bg.

"Шефът е страшно изнервен и прави скандал и от най-дребното нещо. Държи всички да са постоянно на линия, дори да нямат участие в конкретната репетиция. Никой не можа да си почине нормално това лято и вече сме изтощени и не знаем как ще издържим до концерта", ожалват се от екипа. Най-пострадала от настроенията на Трифонов била певицата Цветелина Грахич. Татуираната изпълнителка още от миналата година планирала да се омъжи това лято за любимия си Кристиян Шаламанов и събитието трябвало да се състои през август. Цветелина обаче така и не облече бялата рокля и се заговори, че с гаджето й са се разделили.

Истината обаче се оказва съвсем различна - Слави е забранил сватбата на Грахич и годеника й и я е докарал до пълна истерия. Певицата била бясна на шефа си, че й се бърка в личния живот, но нямала друг избор. Трябвало или да отложи венчавката или да напусне работа, тъй като Дългия разпоредил всички да са на линия за репетициите преди концерта и да не се занимават с нищо друго.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP