Слави Трифонов: Петков и Василев звънят на всички от ИТН и им обясняват колко съм лош

04 юли 2022 | 06:17
1 коментара
Слави Трифонов: Петков и Василев звънят на всички от ИТН и им обясняват колко съм лош

Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”. И като казвам на всички - имам предвид наистина на всички. И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев.

 

Това написа преди минути във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

 

И продължава:

Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света.

 

Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път.

 

Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт", допълва Трифонов.


Коле публикува:
06 юли 2022 | 08:28
По всичко личи,че са прави.Четвърти парламент разваляш.Това не е да пееш песни.Сърдитко.

Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Одобрявате ли връщането на маските заради Ковид вълната?