Слави Трифонов към Борисов: Я?! Ти какво искаш да кажеш, бе господин министър-председателю?

22 Февруари 2021 | 19:54
5 коментара
Общество

Шоуменът и политически лидер Слави Трифонов отново отправи критика към премиера Бойко Борисов.

Поводът този път е изказването, направено във връзка с повишения кредитен рейтинг на страната.

„Несигурният резултат от предстоящите избори може да влоши положителната перспектива на рейтинга на България", каза преди дни Борисов, а според Трифонов в тези думи се крие нещо нередно.

Ето какви мисли подреди по този повод лидерът на "Има такъв народ":

"Я?! Ти какво искаш да кажеш, бе господин министър-председателю? В една демократична държава – член на Европейския Съюз и НАТО, какво значи сигурен и несигурен резултат от изборите? Аз го разбирам така – сигурен резултат е, ако ти спечелиш. Несигурен е, ако загубиш.

Досега все на сигурно ли играхте? Но само едно е сигурно - че решава избирателят, суверенът, българският народ. И щом сме се докарали дотам никой да не обръща внимание на тази реплика – нито журналисти, нито медии, нито никой, значи нещата наистина са много зле. В заключение искам да отбележа, че тази реплика беше казана на полето, а мъдрият български народ е казал, че полето ражда само тикви".

 

 

Добавени коментари

Кукуруку публикува:
24 Февруари 2021 | 17:06
Я елате в Банско, тук мутри няма. Няма наркотици. Няма мафия. И Тиквун го уважаваме. Ехоооо, вярвате ли ми, ехоооо.
Ой-ла-рипи! публикува:
23 Февруари 2021 | 10:41
Наистина-"Събуди се народе,отворете си очите",но и ушите! За да кажеш,че Бойко Борисов-Тиквата от Банкя не е проста мутра,говори че не само си си затворил очи,уши,но и не спиш! Ти просто си "умрял"!В никакъв случай не одобрявам "политикът" Слави-Той това може-това прави.Но той кани много по-образовани и учени хора от него,които показват,че има далеч по-интелигентни хора от Тиквата,от ПКП и от повечето около тях.Но те са на власт,защото са я заграбили със всички средства! Включително и мутренски! И дълбоко са заблудили някои,които сега викат от дупките си "Ехоооо"!
коле публикува:
23 Февруари 2021 | 09:38
Погледнете братя българи.Та това е тоталитарно управление вече години.Само,че комунистите се превърнаха в мутри от пожарникари.През кое управление ти взимаха бизнеса,просто ей така.А дъщерите като ходат по дискотеки си търсят и проблемите.Ей така без повод никой не изнасилва.
Охооооо публикува:
23 Февруари 2021 | 09:28
За какво говориш ти изобщо,аджаба?! Къде го чукваш,а то къде се пуква?! Ей,заради това,че се дава право на глас на такива плиткоумни,закърнели,извратени мозъци и личности природно ощетени умствено, милата Българийка,ще да пада още надолу,но не и да се издига нагоре,а покрай падението на целият български народ,единственият богопомазан,ще е Тиквата,а не ти бедни ми човече,или дъщеря ти,синя ти и кучилката ти! ;)
Ехоооо публикува:
22 Февруари 2021 | 21:53
Събуди се народе, отворете си очите. Слави за мен е идол,но само за песни и музика. Забравихме, много бързо живота преди Б.Борисов. Мутра бил??? Ама тая мутра спря, изнасилването на вашите дъщери. Мутрите , бяха преди него. Съжалявам всички ,които са заблудени , но аз живях в това време, тогава. Ако не си от града , жална ти майка. Има много такива жени. А мафията дойде от БСП-100летницата, да си изперат парите. Моля всички ,които имате дъщери, направете така, че като отидат на дискотека да ни бъде спокойно. Мислете разумно. Защото след това ще е късно.

Добавете Вашия коментар

TOP