Слави Трифонов, ИТН: Ще направя всичко възможно да има кабинет и парламентът да работи

16 Ноември 2021 | 22:07
2 коментара
Политика
Слави Трифонов, ИТН: Ще направя всичко възможно да има кабинет и парламентът да работи
Слави Трифонов
Фейсбук

Както казах, ще направя всичко възможно и всичко, което зависи от мен, за да бъде съставено правителство максимално бързо още с първия мандат. 
 

Затова днес приех поканата за среща, отправена от победителите в изборите - “Продължаваме Промяната”.

 

Срещнах се с Кирил Петков и Асен Василев и изразих пълната си подкрепа към съставянето на правителство с техния мандат.

 

Казах им директно, че ще направя всичко възможно, разбира се - всичко, което зависи от мен и от  “Има такъв народ”, за да може правителството да се реализира, парламентът да работи и хората да се успокоят.

Добавени коментари

Пейо публикува:
17 Ноември 2021 | 08:35
Стеболов, взимай си прахчетата , ама ако се заразиш щете видя Стеболов , не дай си Боже да се влошиш и да преминеш в болница и реанимация , каква песен ще запееш ,да те види и чуе някой ! Спасението са ваксините , Стеболов , ваксините !
Cтеболов публикува:
16 Ноември 2021 | 23:35
Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са неоправдан риск ! Профилактично: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк, Витамин Д + калций, мултивитамини, магнезий, селен; аспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China

Добавете Вашия коментар

TOP