Слави Трифонов: ГЕРБ, ДПС и ПП са се събрали да печелят, като управляват

17 Ноември 2023 | 17:10
0 коментара
Политика
България
Слави Трифонов: ГЕРБ, ДПС и ПП са се събрали да печелят, като управляват

„ГЕРБ, ДПС  и “Продължаваме промяната” се разбраха за дерогацията. Естествено, че ще се разберат. Те са се събрали да печелят, а не да управляват. Тоест, да печелят, като управляват.“ Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в своя Facebook профил.

„ГЕРБ и ДПС днес се разбраха с Асен Василев, а не с Денков, което ясно показва кой е истинският министър-председател в това правителство“, коментира Трифонов. Според него изводът е толкова ясен. „Просто бизнес, и то с Асен Василев. А и той обещал, че няма да прави никакви коалиции с БСП, "Възраждане" и ИТН“, добави Трифонов.

 

„Не е имало нужда да ни споменава, ние по принцип не го щем. И него, и неговите подчинени. Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим. Нищо лично, просто справедливост, посочи лидерът на ИТН.

Дерогацията ще бъде отменена в две стъпки – първата е от 1 януари спиране на квотите за износ, втората – от 1 март окончателна отмяна на дерогацията, обяви по-рано днес председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова след разговори на ГЕРБ-СДС и ДПС с министъра на финансите Асен Василев. 

Източник: БТА, Никол Николова 

Добавете Вашия коментар

TOP