Слави Христов е назначен за заместник областен управител на област Благоевград

12 Август 2022 | 17:25
3 коментара
Общество
Слави Христов е назначен за заместник областен управител на област Благоевград

Със Заповед №КВ-636 от 12 август 2022 г. на министър – председателя Гълъб Донев, за заместник областен управител на област Благоевград е назначен Слави Христов.

Кабинетът на заместник областния управител е ет. 4 в сградата на Областна администрация Благоевград.

Припомняме, че през май 2021 г. Слави Христов беше назначен за зам.- областен управител на губернатора Николай Шушков. Служебният премиер Стефан Янев го свободи от поста през ноември 2021 г.

Христов е родом от село Стоб. Той притежава висше педагогическо образование. Работил е в ”Обществена сигурност” към МВР Пловдив и в „Гражданска защита”. Бил е съветник в община Родопи и Кочериново. От 2011 до 2019 г. се занимава със земеделие. След това започва работа в „Кюстендилска вода”. Преди да бъде назначен за първи път за зам. – областен е бил социален работник към община Благоевград. Христов вече ще е старши експерт в дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собственосттта“, при това спечели мястото след конкурс.

Добавени коментари

Аз публикува:
14 Август 2022 | 13:44
Уфф!!! Няма отърване от този супер специалист... дърт и прост комунист!
Козар публикува:
13 Август 2022 | 13:18
Браво супер професионалист с богат административен опит,много работа свърши предния мандат и сега ще надмине себе си, заедно с гл.секретар Диян Атанасов са много силен екип .
Хм публикува:
12 Август 2022 | 19:26
Aман от дътри комуняги с конкурс, ако батето идва пак

Добавете Вашия коментар

TOP