Сладкарят Станислав от Перник е големият победител в сезон 5 на...

17 Май 2023 | 09:11
0 коментара
Общество
Перник
Сладкарят Станислав от Перник е големият победител в сезон 5 на...

Амбициозният сладкар Станислав Иванов от Перник е големият победител в сезон 5 на Hell’s Kitchen България. 29-годинишният кулинар надделя над талантливата Виолета във финала и спечели голямата награда от 100 000 лева.

По време на решаващата вечерна резервация Станислав можеше да разчита на неговите близки приятели и бивши съотборници – Мацоев, Мартин, Васил и Виктор. Завършилата на второ място Виолета от София се представи много добре във финала, но Станислав показа по-добри кулинарни умения и по-силни лидерски качества и си тръгна с титлата „най-добър готвач за 2023 година“.


NOVA / Георги Димитров

По време на финала Шеф Виктор Ангелов заяви: „Станислав, Виолета, вие двамата показахте, че всеки може да спечели, стига да положи нужните усилия. Така е и в Hell’s Kitchen, така е и в живота. Вие двамата сте бъдещето. Не само на нашата професия, но и на България!“

Hell’s Kitchen България избра и своя първи звезден победител. Риалити звездата Виктория Капитонова спечели приза, след като представи почти безпогрешно двустепенно меню в звездния финал. На второ място остана Мирослава Профирова, която доби популярност след участието си в „Игри на Волята“. Мира впечатли със своята модерна интерпретация на традиционни български ястия, но малки грешки ѝ костваха победата.

Сезон 5 на Hell’s Kitchen събра на едно място много любопитни телевизионни персонажи. Сред тях бяха 18-годишната интернет сензация Цветомира от Враца, която се превърна в най-младия участник с черна куртка в историята на шоуто, колоритният Виктор от Варна, който накара зрителите да се смеят с глас, поп-фолк дивата Роксана, чиято искреност предизвика най-разнообразни реакции сред зрителите и Къци Вапцаров, който отново доказа, че е шоумен номер едно. В предаването за първи път участваха и майка и син – Клавдия и Асен от Берковица. Кристиан от Варна, който достигна до топ 3, пък се превърна в една от най-противоречивите фигури в предаването, след като умишлено и стратегически саботираше кухнята, като дори във финала той дезертира и остави отбора на Станислав с един готвач по-малко.

Станислав Иванов е третият мъж в историята на Hell’s Kitchen България, който печели предаването. Най-горещото кулинарно риалити в България продължава да търси своите следващи звезди, готови да се борят за голямата награда и титлата „най-добър готвач на България“. Всеки желаещ да кандидатства за шестия сезон на шоуто, може да го направи на https://nova.bg/hk.

Добавете Вашия коментар

TOP