Скиор е със счупени крака след сблъсък с друг на писта в Банско

12 Февруари 2024 | 11:06
3 коментара
Общество
Благоевград
Скиор е със счупени крака след сблъсък с друг на писта в Банско

Несъобразена скорост и безразсъдни маневри, но не на пътя, а на ски пистата. Опитен скиор, който се подготвял за състезание, сега е на легло, с потрошени крака.

На ски пистата в Боровец друг мъж минава през него, прегазва го и бяга. От този ден нататък близките на пострадалия търсят начин да стигнат до мъжа, причинил тази "ски катастрофа".

„Синът ми пострада много тежко. Той е професионален скиор. От повече от шест години е ски учител в Канада. Добре запознат е с условията в планината и с риксовете, които крие спортът”, разказа в ефира на Нова Лилия Празникова, майка на пострадалия скиор.

Тя добави, че причината синът и да е в Боровец е тренировка за състезание, което трябва да се проведе през март. Още преди началото на тренировката, след като слиза от лифта, момчето е блъснато в гръб от мъж на възраст около 40 години. „Ударът е бил много силен. Скиорът, който причинява инцидента, напуска мястото”, добави майката. Тя уточни, че синът ѝ остава на земята около 10-16 минути, викайки за помощ.

„Нараняванията са тежки. Засегнати са и двата крака, бедрената става на левия крак е строшена, десният крак е с множество фрактури. Възстановяването ще продължи минимум седем - осем месеца”, каза Празникова.

Близките на момчето разказват, че много хора са били свидетели на инцидента и ги призовават, ако имат повече информация, да съдействат. Полицията също работи по случая.

Добавени коментари

Стоян публикува:
12 Февруари 2024 | 16:31
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa
Блажко 161 публикува:
12 Февруари 2024 | 12:57
За бриндо Боровец му е Банско
иван публикува:
12 Февруари 2024 | 11:15
Пише Боровец...

Добавете Вашия коментар

TOP